Автор Тема: нема сигналу в опенбоксі х-800  (Прочитано 1319 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
нема сигналу в опенбоксі х-800
« : 19:53:19, 16 Липень 2008 »
lm317 міняв q5 i q8 тоже міняв вчому може  бути проблема
80673097415

Відсутній fergason

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +10/-1
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #1 : 09:55:18, 18 Липень 2008 »
треба міряти напругу 18в на виход ресивера вхід лнб

Відсутній bogdan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +28/-0
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #2 : 15:06:03, 18 Липень 2008 »
LM317 може збуджуватись. Потрібно поміряти напругу на вході ресивера без підключення LNB, а потім з LNB. Якщо при підключенні головки напруга падає, то паралельно виходу LM317 ставиться керамічний конденсатор 0,47 - 1мкф і все ОК. В мене були такі випадки якраз з Х-800.

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #3 : 21:18:29, 18 Липень 2008 »
напруга непадає все добре находберті навіть роблеть деякі транспондери в вертикалі і в горизонталі
80673097415

Відсутній Ihor KIP

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +13/-0
  • м.Яворів Львівська обл.
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #4 : 19:18:37, 23 Вересень 2008 »
На клоні Х-800 з трьох настроєних звичних супутників непрацює тільки частина транспондерів на ХотБірді. Візуально замітно те, що при включеному тюнері не світиться синім кольором кнопка включення, а тільки час від часу підморгує. Порядте недосвідченому майстрові можливу причину.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #5 : 19:41:54, 23 Вересень 2008 »
На клоні Х-800 з трьох настроєних звичних супутників непрацює тільки частина транспондерів на ХотБірді. Візуально замітно те, що при включеному тюнері не світиться синім кольором кнопка включення, а тільки час від часу підморгує. Порядте недосвідченому майстрові можливу причину.
Почати з Блока живлення. А які саме транспондери не працюють? Може в меню неправильно виставлено тип ЛНБ?

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #6 : 19:00:23, 05 Жовтень 2008 »
в мене також проблема х-800 не бачить 4 порта дісека з 1,2,3працює а четвертого не бачить(тобто сканує з 1порту)як будьто четвертий порт замкнув на перший  :( може хто знає цю поломку підскажіть якщо ставлю

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #7 : 20:23:36, 05 Жовтень 2008 »
А сам дісік міняв???

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #8 : 20:52:26, 05 Жовтень 2008 »
Перечитав всі повідомлення,пригадую, щось зхоже  бувало,не раз, коли Дісик з декількох  LNB одночасно подавав сигнал в центральний кабель.Після короткого замикання вони так себе ведуть. Міняв Дісик на інший, ще почастішали випадки коли не працюють транспондери на "Жар-птиці" з високою частотою і полярізацією " V"  там  Перший рос. Інший LNB  та й теж  працює.Колись, дуже давно не працював один транспондер з цілої кучі, вирішилось перепрошивкою Глобо5000, але то було давно , коли були "сирі" софти. Ще може у кабеля трошки підтерся екран, чи замочився, то бува щось  працює, а щось -ні.

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #9 : 12:51:03, 06 Жовтень 2008 »
А сам дісік міняв?
проблема в тюнері бо всі інші з цієі коробки працюють нормально може хто мав таку проблему щось підскаже наперед вдячний

Відсутній Ihor KIP

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +13/-0
  • м.Яворів Львівська обл.
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #10 : 09:28:00, 12 Жовтень 2008 »
Перечитав всі повідомлення,пригадую, щось зхоже  бувало,не раз, коли Дісик з декількох  LNB одночасно подавав сигнал в центральний кабель.Після короткого замикання вони так себе ведуть. Міняв Дісик на інший, ще почастішали випадки коли не працюють транспондери на "Жар-птиці" з високою частотою і полярізацією " V"  там  Перший рос. Інший LNB  та й теж  працює.Колись, дуже давно не працював один транспондер з цілої кучі, вирішилось перепрошивкою Глобо5000, але то було давно , коли були "сирі" софти. Ще може у кабеля трошки підтерся екран, чи замочився, то бува щось  працює, а щось -ні.
от і в мене на тюнері не працюють транспондери з вертикальною поляризацією, підключав на пряму, через дісєк, не помагає. На аналогічному все ок.

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #11 : 06:46:21, 22 Жовтень 2008 »
поміняв вч блок все запрацювало хмеле

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
нема сигналу в опенбоксі х-800
« Відповідь #12 : 09:10:32, 18 Червень 2009 »
JEFRRSON X-800 - не має сигналу ,  блок живлення в порядку ,
на ВЧ вході напруги 17.1 - 13.9 в . При втиканні антени напруги не
падуть та появляється "рівень" ( шум ) сигналу , "якість" нуль !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3200
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1642
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4885
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Продам ДБЖ лінійно-інтерактивний IPPON Back Comfo Pro 800, б / у

Автор maksimushkaРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 874
Остання відповідь 20:53:46, 19 Вересень 2016
від maksimushka
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1608
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro