Автор Тема: Софт на Digiquest 6300  (Прочитано 3169 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній lutskservice

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Софт на Digiquest 6300
« : 23:08:35, 15 Липень 2008 »
Всім привіт!
Допоможіть знайти софт і ключі для тюнера Digiquest 6300

Відсутній Мішаня

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +64/-0
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #1 : 01:17:49, 16 Липень 2008 »
Цей тюнер э клоном EDISION 2100. Щось найшов в себе, спробуйте.
Samsung 9500 VIA CI 90E-30W

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #2 : 15:00:31, 04 Грудень 2009 »
Допоможіть з рідним софтом на даний апарат.Залив від EDISION 2100 і він перестав бачити канали-не скануються,хоча рівень сигналу нормальний.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #3 : 21:14:30, 05 Грудень 2009 »
Пробуйте цей софт EDI1100-2100_DQ6300_DCW_07.02.09.bin - якщо не піде... тоді виложу: оригінальний софт + канали + прогу для каналів.

І ще деяка інфа:
Цитувати
DON'T FORGET TO ACTIVATE THE EMULATOR DIGITING 9941 OTHERTWISE NO LIGHT!!!!!
ONLY FOR 6400 EMU ACTIVACTION CODE IS 0000 ON menu>sistemaTv
FOR 6400 YOU DON'T HAVE TO SET ON IN THE EMU MENU FOR THE autoupdate
ON THE MODEL 6300-6310-6330-8300-8310 SEVERAL providers NAGRA ARE AUTOUPDATE BUT YOU HAVE TO ACTIVATE THE AU FROM THE KEYS MENU
MENU> User installation> System Setting> PUSH THE GREEN BUTTON OF REMOTE ; THE key menu WILL APPEAR. SELECT Nagra 2, THEN SELECT ALL THE PROVIDERS YOU LIKE TO ACTIVATE THE AU providers SETTING Autoroll ON ....THEN SAVE WITH FUNCTION SAVE KEY > exit > exit > exit
hOW AUTOUPDATE IT WORKS:
sELECT A CHANNEL Nagra , AND STAY TUNED WAITING FOR A WHILE TILL THE STB WILL GET THE RIGHT KEYS (THIS FUNCTION CAN TAKE SEVERAL MINUTES).
 
iN ORDER TO UPDATE TPS SELECT THE CHANNEL france 4 10873v(OR ANOTHER CHANNEL OF THE SAME TRASPONDER )AND WAIT TILL THE BANNER UPDATING WILL DESAPPEARS
Якщо не розумієте англ.
НЕ забудьте активувати Емулятор DIGITING 9941 OTHERTWISE NO LIGHT !!!!!
ТІЛЬКИ ДЛЯ 6400 EMU ACTIVACTION КОД 0000 в меню> sistemaTv
ДЛЯ ВАС 6400 не потрібно встановлювати ПЗ в ЄВС меню для автооновлення
НА МОДЕЛІ 6300-6310-6330-8300-8310 декілька провайдерів NAGRA ARE AutoUpdate АЛЕ Вам потрібно активувати а.е. від клавіші меню
MENU> Установка користувачем> Системні Установки> Push зелену кнопку ДИСТАНЦІЙНОГО; ключ меню. SELECT Nagra 2, потім виберіть всіх провайдерів ви хочете активувати АС провайдерів Autoroll ОБСТАНОВКА ПО .... Потім збережіть За допомогою функції Зберегти розділ> Вихід> Вихід> Вихід
AutoUpdate ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ:
Виберіть канал Nagra і чекайте Waiting For A ЧАС ДО СТБ отримає право ключами (ця функція може зайняти кілька хвилин).
 
З метою оновлення TPS Франція SELECT CHANNEL 4 10873V (або інший канал цього ж Транспондер) і чекати, поки ОНОВЛЕННЯ банер буде DESAPPEARS
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #4 : 12:37:51, 06 Грудень 2009 »
Дякую за інформацію!Залив твій софт-проблема не вирішилась.Якщо в тебе є заводський або хоча суто його софт то виклади будь-ласка.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #5 : 20:10:28, 06 Грудень 2009 »
Ось софт чисто від нього... Digiquest 6300 v2.7.1e5
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #6 : 21:15:05, 07 Грудень 2009 »
Нажаль і на цьому софті сигнал на тюнері не появився.Буду шукати заводський.А може справа в залізi...

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Софт на Digiquest 6300
« Відповідь #7 : 19:35:16, 09 Грудень 2009 »
Той софт і є оригінальний... скоріш всього що проблема в залізі.
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

 

Поможіть знайти софт S100 до тюнера Metronic ouralis evolution2

Автор trium_uaРозділ AF-XX18

Відповідей: 3
Переглядів: 1566
Остання відповідь 14:18:58, 21 Серпень 2008
від trium_ua
Проблема: в Openbox F-210 залив софт від Х-620

Автор sachok666Розділ AF-XX18

Відповідей: 21
Переглядів: 3930
Остання відповідь 16:33:42, 27 Грудень 2008
від Razvedka
Софт під Радугу для Х600/620

Автор avisatРозділ Openbox

Відповідей: 3
Переглядів: 2196
Остання відповідь 15:18:13, 20 Липень 2009
від slavon
Софт на Strong 6004,6011,6020

Автор GoshaРозділ Strong

Відповідей: 0
Переглядів: 2174
Остання відповідь 18:45:25, 02 Березень 2007
від Gosha
Фергусон 3318: не можу закинути софт

Автор gogolyРозділ AF-XX18

Відповідей: 77
Переглядів: 9808
Остання відповідь 15:56:21, 15 Січень 2010
від fox-taras