Автор Тема: проблема з перепрошивкою глобо 4100с  (Прочитано 5578 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній maxtreme-2008

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +2/-13
  • maXtreme
скажіть коли я починаю перепрошивати тюнер навіть не перепрошивати а просто хочу вивантажити з тюнера канали мені пише провірка ком порта і більше нічого йти не може скажіть може проблема в ком потрі як можна його провірити я вже перепробував багато кабелів і ніякий не заапрацював в мене в материнські компорта стандартно нема і я докупляв ком порт планку підключив і в результаті не можу нічого зробити з тюнером

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #1 : 19:06:59, 11 Липень 2008 »
Можливо ти не правильно вибрав ком-порт. Зроби так: опції мого коппютера, обурудовання, диспетчер устройств, порти (ком і лпт) там і побачиш які в тебе порти на компі... 1 чи 2 чи 3 і т.д.
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній maxtreme-2008

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +2/-13
  • maXtreme
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #2 : 19:44:34, 11 Липень 2008 »
не можливи бо в мене тільки один ком порт і я вже пробував всі вибирати результату не дало

Відсутній stepano

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +51/-10
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #3 : 23:53:37, 11 Липень 2008 »
А в Біос заглядав? ca.,

Відсутній maxtreme-2008

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +2/-13
  • maXtreme
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #4 : 11:20:04, 12 Липень 2008 »
нє а шо в біосі скажи

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 174
  • Рейтинг: +132/-0
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #5 : 12:34:09, 12 Липень 2008 »
А інтернет у вас через ком-порт чи як іде?

Відсутній maxtreme-2008

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +2/-13
  • maXtreme
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #6 : 12:44:42, 12 Липень 2008 »
а інтернет в мене по локальной сети іде в мене через ком порт нічого покишо не йшло тому я й запитав як мона провірити чи він робочий

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #7 : 13:20:51, 12 Липень 2008 »
Подивись ще тему всю
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=3069.msg40479;topicseen#msg40479 ,  там є посилання на прогу, вона за ним слідкує і все-все по ком-порту пише в лог

Відсутній stepano

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +51/-10
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #8 : 14:32:20, 12 Липень 2008 »
В біосі може бути викл.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #9 : 14:47:25, 12 Липень 2008 »
в мене в материнські компорта стандартно нема і я докупляв ком порт планку підключив і в результаті не можу нічого зробити з тюнером

А драйвери до КОМпортової планки ти встановити не забув? Чи комп побачив КОМпорт сам? Якщо перше - то нічого й не зробиш, поки драйвери не поставиш, якщо друге - то можливо КОМпорти поставилися неправильно,тобто є конфлікт з уже існуючим устаткуванням на компі. Якщо в Диспетчері Пристроїв біля КОМпортів є жовтий запитальний знак - значить, з портами щось не те.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #10 : 07:28:27, 26 Серпень 2008 »
Мфю наступну проблему не шиється 4100С.Процес загрузки доходить до 4% і пише що завантаження даних не вдалося,зрештою сам то бачу!Що робити в чім проблема дорадьте що робити?

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #11 : 20:50:47, 06 Вересень 2008 »
Мфю наступну проблему не шиється 4100С.Процес загрузки доходить до 4% і пише що завантаження даних не вдалося,зрештою сам то бачу!Що робити в чім проблема дорадьте що робити?
Перешив то й непотріб через ЖТАГ!

Відсутній maxtreme-2008

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +2/-13
  • maXtreme
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #12 : 09:40:05, 07 Вересень 2008 »
комп порт комп побачив сам ніякого знаку питання нема а може ти маєш якісь дрова до планки можеш викласти або дати ссилку

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #13 : 10:05:43, 07 Вересень 2008 »
комп порт комп побачив сам ніякого знаку питання нема а може ти маєш якісь дрова до планки можеш викласти або дати ссилку

Може ти його просто не так прошиваэш. Спочатку зєднай кабелем тюнер і комп потім запусти прогу на перепрошивку, а тоді тюнер вмикай в розетку. Якщо ти все так робиш і всеодно не працює то спробуй інший глобік прошити через той ком. Як не піде тоді вже точно щось ком портом.

Відсутній maxtreme-2008

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +2/-13
  • maXtreme
проблема з перепрошивкою глобо 4100с
« Відповідь #14 : 10:38:16, 07 Вересень 2008 »
о скажіть в яких розділих в біос міститься управління ком портом і де зайти шоб його включити

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3217
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3894
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2674
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3559
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1283
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh