Технічний відділ > Практика встановлення антен.

12 тюнерів - 1 тарілка : чи можливо ???

(1/5) > >>

VictorZ!:
Виникла потреба підключити  більше десяти кімнат до сат- тв.  Логічне рішення, на мій погляд - мішок дайсиків, головки х8 і х4 і мінімум 2 тарілки. Переконують, що якмось чином можна обійтись одню тарілкою, використовуючи якийсь хитрий мультисвіч....  Допоможіть, хто мав справу з чимось подібним - чи можна якимось чином підключити більше 10-ти тюнерів, використовуючи лише 1 тарілку, які головки і яке, можливо, інше обладнання треба ?   *-I   

Dirty:
залежно від того які діапазони будуть прийматися з супутника та в якій кількості визначаєшся на скільки входів має бути мультисвіч
виходів має бути 12 (10 нема)
головки в найпростішому варіанті треба 4х діапазонні (квади якщо не помиляюсь називаються)....для деяких супутників достатньо і одинарки

VictorZ!:

--- Цитата: Dirty від 10:43:44, 05 Липня 2008 ---залежно від того які діапазони будуть прийматися з супутника та в якій кількості визначаєшся на скільки входів має бути мультисвіч
виходів має бути 12 (10 нема)
головки в найпростішому варіанті треба 4х діапазонні (квади якщо не помиляюсь називаються)....для деяких супутників достатньо і одинарки

--- End quote ---
Я так уявляю, що стандартний набір- амос-сіріус-хотБірд, 14 ( вроді) тюнерів, можливо- 12. Де про цей мультисвіч можна прочитати, побачити схему підключення ?   Терміново потрібно...

Dirty:
шукай на форумі альяно та олрашн....там розжовано...

NAZAR:
Так .Єтакі мультисвічі,але є одне "но" -дешевше поставитикожному по 2-і  3-х голових тарілки,ніж одну з цими свічами.Якщо не зраджує пам"ять- у Запоріжжі у Спутнікових сістємах він коштує близько 200$.Якщо я неправий-поправте будь ласка.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version