Технічний відділ > Практика встановлення антен.

12 тюнерів - 1 тарілка : чи можливо ???

<< < (5/5)

Dirty:
для амоса достатньо оригінальної одинарки кругової без пластини

тарілки став окремі на кожний супутник і побільші..я в таких випадках беру тріакс 110

VictorZ!:
Та ні, тарілка має бути вроді одна...

M1sha:
Мені здається що можна щось таке зварганити якщо взяти  конвертори  на 4 виходи, потім  в меню приймача транспондери одного сопутника розбити на 4 штучші  сопутника так, щоб були розгруповані транспондери  V/ниж, V/верх, H/ниж, H/вер. Це  робимо для того щом  можна було назначити кожному штучному сопутнику  свої параметри дісіка чи 0/12в.Тобто ,всі  канали з одного сопутника розіб"ються на 4, але яка нам різниця? Потім ще треба якийсь узгоджуючий пристрій який  би пропускав на  конвертор живленняі і мав би стільки виходів , стільки є в наявності приймачів, та узгоджував вхід-вихід в 75 ом.  і пропускав частоти до 2 мгц. Де таке взяти щоб воно було якісне-не знаю. Прийдеться виготовляти як є прилад ,або  заказувати використовуючи корпуси від  стандартних. Сама критична деталь,без приладів
якісна не вийде. Щось таке по типу розподілювача  сигнала для кабельного ТВ. Тільки там через один-брак. Потім коммутуємо, тюнер-дісік(на4,8,16)-узгоджуючий пристрій-конвертор. Для двох сопутників треба дісік на 8 виходів, або два по дісіка по4 вих. і 0/12в.Головне що антена буде одна, скільки тюнерерів можна так підключити- теоретично безкінечно, практично 2-3 точно без всяких але будуть працювати, можливо треба тулити в розподілювач магістральний підсилювач при багатьох тюнерах, але той підсилювач десь 5 у.о. коштує.  Сам таке не робив, але при нагоді обов"язково спробую.  *-S

student_stas:
Android-80, мультисвiч зi входу LV бере лише V низькоi частоти, чи можна якось пiдключити до всiх 4-х входiв високу частоту?

Якщо використати 3 мультисвітча, то яким дайсиком скомутувати до одного тюнера три кабелi: звичайним, чи обов`язково 1.1?

Всiм дуже дякую!  O0

dozent:
Обов`язково 1,1

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version