Автор Тема: Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?  (Прочитано 2749 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Rulya_Boss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +14/-4
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000 по порядку (по зростанню частот)? За допомогою яких програм. Підскажіть будь-ласка. Наперед вдячний. an24 an24 an24

Відсутній romario

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 343
  • Рейтинг: +253/-2
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #1 : 09:56:16, 01 Липень 2008 »
Якщо ти хочеш посортувати на тюнері то на пульті меню-жовта кнопка-сортувати по транспондерах
Суперечка на форумі — це все одно, що олімпіада серед розумово відсталих. Навіть якщо ти переміг — ти все одно дурак..

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #2 : 10:13:49, 01 Липень 2008 »
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000 по порядку (по зростанню частот)?

Мені цікаво стало: а що це дасть? Який смисл такого сортування? По-моєму, тюнеру все одно, від якого транспондера і до як віддаленого чи близько розташованого перескакувати... ca.,
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній satfan1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +20/-2
  • І це минеться...
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #3 : 22:34:05, 01 Липень 2008 »
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000 по порядку (по зростанню частот)?

Мені цікаво стало: а що це дасть? Який смисл такого сортування? По-моєму, тюнеру все одно, від якого транспондера і до як віддаленого чи близько розташованого перескакувати... ca.,
Та сенс в цьому є. Кому доводиться частенько добавляти транспондери на будь-якому супутнику, то вони добавляються в кінець списку. І доволі частенько буває, що  транспондери відрізняються один від одного на  плюс-мінус 2 - 3 одиниці  кГц, або  і взагалі, задвоюються. То ж коли вони розташовані по зростанню - це легко помітити та виправити... ca., А жовта кнопка, на жаль, дає лише можливість РЕДАГУВАТИ,  а  не сортувати транспондери.  Нема в Глобиків такої можливості... *-G
Сергiй .
 Star Track 550D, Openbox X800.
( 4W+1W+5E+13E+19E )- 0,9m
( 75E + 85.2E ) - 1,2m
 ( 53E+60E )- 0,6m

Відсутній Rulya_Boss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +14/-4
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #4 : 11:50:23, 02 Липень 2008 »
Дуже шкода, бо в Pobedit'і для Openbox'сів така можливість існує посортувати транспондери по алфавіту.

Відсутній locij

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +18/-1
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #5 : 14:22:17, 02 Липень 2008 »
чесно говорячи не розумію як це можна сортувати транспордери за алфавітом. наскільки я зняю математику числа можна сортувати по зростанню чи спаданню а по алфавіту можна відсортувати хіба що список каналів  а в глобо натиснувши жовту кнопку вискакує меню в якому є можливість сортувати канали по алфавіту чи транспордерах (канали тоді  сортуються по величині зростання транспондеру).

Відсутній Rulya_Boss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +14/-4
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #6 : 18:05:58, 02 Липень 2008 »
Мене правильно зрозумів тільки Satfan1. ca., Мені потрібно, щоб коли я зайшов в Меню - Пошук каналів, і вибираю наприклад супутник Сіріус, і в ньому, щоб всі транспондери (частоти) були по зростанню.

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
Як посортувати транспондери у глобо 3000-6000?
« Відповідь #7 : 20:53:39, 02 Липень 2008 »
Більш важливою б була програма для додавання нових транспондерів в тіло софта без затирання старих, а будуть вони по порядку чи ні, не так і важливо.  by........
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 9019
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1284
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1504
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 786
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
SAB 3000.Що за тюнер?І чим його шити?

Автор sazanРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 1
Переглядів: 1487
Остання відповідь 22:05:18, 05 Лютий 2010
від jvpx