Автор Тема: запоров тюнер аріон  (Прочитано 2999 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
запоров тюнер аріон
« : 14:51:50, 19 Червень 2008 »
запоров тюнер  аріон світять 8888  допоможіть його воскресити    програма    jKeys 2.9.10   та шнур  є   А більше немаю нічого  натевно потрібно  дамп памяти ресивера - файл с расширением BIN  допоможіть 

Відсутній Мішаня

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +64/-0
запоров тюнер аріон
« Відповідь #1 : 15:05:53, 19 Червень 2008 »
Щоб Вам допомогти, треба трохи більше інформації. Яка модель, як "запороли"?
Samsung 9500 VIA CI 90E-30W

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #2 : 15:52:17, 19 Червень 2008 »
тюнер фергінсон прошивав прошивков  S170EC_SPH_B6825.

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
запоров тюнер аріон
« Відповідь #3 : 16:19:08, 19 Червень 2008 »
Яка модель тюнера?Чотири вісімки прсто світяться-чи мигають?До цього софта що заливали -який софт стояв(якщо памятаєте) і чим заливали софт?
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #4 : 16:43:45, 19 Червень 2008 »
Чотири вісімки прсто світяться  а модель DSR-5001PLUS

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #5 : 17:03:37, 19 Червень 2008 »
Чотири вісімки прсто світяться  а модель DSR-5001PLUS
Залий в нього іншу цього типу прошивку, або рідну. Вданомут випадку можна обійтися без JTAGa.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
запоров тюнер аріон
« Відповідь #6 : 18:38:45, 19 Червень 2008 »
 Я думаю шо тобі поможе тільки "Jtag"  тут інфа http://www.moct-online.de/MOCT_21.html
а тут дамп  http://www.allrussian.info/jgs_db.php?action=showkat&katid=15&sid=0f819874d1bdc7984738d47f4e99492e

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
запоров тюнер аріон
« Відповідь #7 : 13:48:57, 20 Червень 2008 »
Тримай робочий  дамп  до DSR5001PLUS:
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #8 : 17:49:01, 24 Червень 2008 »
неможу залити дам  яка може бути причина?

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #9 : 18:22:39, 24 Червень 2008 »
неможу залити дам  яка може бути причина?
а джитаг пробував пидключать?  :2funny:
шо конкретно не выходить?
прога  проца, флеш опридиля?
попробуй скаймакс прогу

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
запоров тюнер аріон
« Відповідь #10 : 19:18:40, 24 Червень 2008 »
давай розберемся зпочатку може допоможу тобі 80977883030 ВАЛІК
80673097415

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #11 : 19:50:04, 24 Червень 2008 »
джитаг пробував  флешку находить тільки немож залити дамп

Відсутній gogoly

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +10/-0
запоров тюнер аріон
« Відповідь #12 : 19:52:03, 24 Червень 2008 »
Попробуй 115 ногу процика на корпус я недавно також мучився а коротнув одразу пішло.

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #13 : 20:33:20, 24 Червень 2008 »
Попробуй 115 ногу процика на корпус я недавно також мучився а коротнув одразу пішло.
КОРОТНУВ через  джитаг  нейде  а через  Wall_2.0 записує  а результату нема  так і світяться 8888

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
запоров тюнер аріон
« Відповідь #14 : 00:05:24, 25 Червень 2008 »
Попробуй 115 ногу процика на корпус я недавно також мучився а коротнув одразу пішло.
КОРОТНУВ через  джитаг  нейде  а через  Wall_2.0 записує  а результату нема  так і світяться 8888
а що в логах скаймакса?

 

Тюнер @-Star ASR 3510MA, @-STAR 3530 МА

Автор SERS3333Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 20
Переглядів: 11198
Остання відповідь 15:50:33, 19 Липень 2017
від bodyan
DVB-T2 тюнер DVB-T2 IPTV+YouTube+MEGOGO- Redtube и Youport

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 21
Переглядів: 6244
Остання відповідь 11:06:16, 08 Грудень 2019
від vlad63
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1992
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Orton 4100c -тюнер не стартує-ледь мерехтить червоний світлодіод

Автор andre33Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 11
Переглядів: 4785
Остання відповідь 13:01:43, 31 Травень 2015
від slavon
Чим замінити мікросхему ОЗУ IS42S16400B-7TL(тюнер Євроскай)

Автор zloj vitosРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 748
Остання відповідь 09:34:35, 20 Березень 2009
від zloj vitos