Автор Тема: *** з тюнера в тюнер...  (Прочитано 13314 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
*** з тюнера в тюнер...
« : 22:58:52, 16 Червень 2008 »
Облазив весь інет і ніде не найшов FAQ По передачі даних з тюнера в тюнер на приймачах глобо... Хто знає як прошу напишіть.
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Мішаня

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +64/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #1 : 23:14:05, 16 Червень 2008 »
Обидва тюнера - вимкнені. З’єднуємо їх нуль-модемним кабелем, потім вмикаємо прошитий, чекаємо поки загрузиться, потім вмикаємо той, що буде прошиватись. На табло першого буде йти відлік від 0 до 100. Потім йде стирання флеш, запис флеш, момент критичний - не вимикаєм живлення. Чекаємо доки не ввімкнеться другий тюнер, вимикаємо обидва, від’єднуєм нуль-модем. Вуаля! :2funny:
Samsung 9500 VIA CI 90E-30W

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #2 : 23:24:48, 16 Червень 2008 »
Наступний момент:з тюнера,у якому вас все влаштовує,можна завантажити софт
в інші тюнера цієї ж серії й при цьому всі настроювання вашого тюнера
копіюються при передачі в інший тюнер,тобто виходить повна копія вашого ресивера.
Послідовність така:один тюнер,з якого буде копіювати дані в іншій буде головний.
Спочатку зашиваємо туди свіжий софт,далі набудовуємо канали й супутники на ньому,
потім беремо другий апарат,і не виключаючи головний тюнер з мережі підключаємо нольмодемным
шнуром ці 2 тюнери й включаємо другий тюнер у мережу.Апарат починає вантажитися автоматично.
(за умови якщо завантажники обох тюнерів однакові,1.06 або 1.07).

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #3 : 20:36:08, 28 Вересень 2009 »
Панове, нагадайте, будь ласка, порядок (спосіб) перешивки "шнурком" при різних версіях загрузчика. Наприклад, головний тюнер (4100С)  має новішу версію загрузчика, ніж той, у який тре закинути інформацію.
_______________
Пригадую, що в 6000-них нібито тре було тиснути у певній послідовності кольорові кнопки...
 *-I
« Останнє редагування: 18:16:33, 29 Вересень 2009 від Ogirok »

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #4 : 10:37:10, 29 Вересень 2009 »
Зайти в меню - інформація - потім на пульті нажати послідовно 4 кольорові кнопки (зліва на право)
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній misha66

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #5 : 07:57:31, 17 Жовтень 2009 »
Пiдскажiть будь ласка,хто знаэ як обновити прошивку з тюнера в компютер 3000-6000 Globo

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #6 : 18:40:20, 17 Жовтень 2009 »
Зберегти дамп тай усе!
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній misha66

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #7 : 06:23:10, 18 Жовтень 2009 »
Дякую!Але як це зробити?

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #8 : 08:06:08, 18 Жовтень 2009 »
Так ти хочеш прошити тюнер,чи з тюнера скачати прошивку?

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #9 : 08:15:23, 18 Жовтень 2009 »
 В програмі Upgrade вибирай пункт "upload software" , називаєш свій  дамп  як хочеш, далі "СТАРТ, вмикаєш тюнер в 220В, й процес вигрузки дампа тюнера в компютер пішов...  ca.,
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #10 : 08:41:57, 18 Жовтень 2009 »
Software це не дамп а прошивка.Крім неї треба вивантажувати список і ключі-upload data,upload key

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
*** з тюнера в тюнер...
« Відповідь #11 : 10:51:49, 18 Жовтень 2009 »
@seriy - ви помиляєтесь! Коли у програмі вибираєш "upload software" - то на комп зберігається дамп. А також можна по окремо вивантажити ключі і канали.  ca.,
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

 

Нові тюнера,Golden Media Uni-Box 9060,Golden Media Uni-Box 9080 CRCI HD PVR Comb

Автор fox-tarasРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 28
Переглядів: 7308
Остання відповідь 19:26:03, 27 Вересень 2013
від Razvedka
Тюнер @-Star ASR 3510MA, @-STAR 3530 МА

Автор SERS3333Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 20
Переглядів: 11226
Остання відповідь 15:50:33, 19 Липень 2017
від bodyan
DVB-T2 тюнер DVB-T2 IPTV+YouTube+MEGOGO- Redtube и Youport

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 21
Переглядів: 6262
Остання відповідь 11:06:16, 08 Грудень 2019
від vlad63
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1992
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Orton 4100c -тюнер не стартує-ледь мерехтить червоний світлодіод

Автор andre33Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 11
Переглядів: 4785
Остання відповідь 13:01:43, 31 Травень 2015
від slavon