Автор Тема: Ваш 300 опен стає 800  (Прочитано 7141 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Ваш 300 опен стає 800
« : 13:02:05, 10 Червень 2008 »
З'явилася програмка BOX PATCHTR V2.0 by Ultralem.При допомозі її ваш 300 опен стає 800.То є просто заливаєте ПО у ваш 300 від 800.В даних пропишеться як 800 але на роботу рессивера це не впливає!!!!І далі по життю ллєте ПО від 800 Опена!!!!
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #1 : 13:07:02, 10 Червень 2008 »
FAQ

Питання: Після відкриття прошивки цією програмкою, відкривається 2-й пункт enter currently flashed S/W Version що там треба вписувати.?
Відповідь: 0810



Сохраняєте і потім тією прошивкою шиєте свій тюнер...

| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #2 : 13:35:37, 10 Червень 2008 »
gotsanyuk Перевіряли ось тут , все працює  *-P *-P *-P
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #3 : 13:55:44, 10 Червень 2008 »
На завантаження софтів мають значення лишень ось ці 10 символів:



тому для завантаження стандартним завантажувачем достатньо лишень їх підкоректувати.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #4 : 14:11:54, 10 Червень 2008 »
На завантаження софтів мають значення лишень ось ці 10 символів:

Не мав змоги бачити та порівняти залізо цих Опенів, тому виникає здогадка, що вона там практично одна й та ж? Відмінність же у софтах , мабуть, це ці 5 байтів загрузчика (loader), якщо я правильно зрозумів :)
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #5 : 14:50:40, 10 Червень 2008 »
Yaro Залізо одне і теж, тільки в Ф300 немає CR, но хлопці якось умудряються його доставити, виходить Х800
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #6 : 14:58:10, 10 Червень 2008 »
тільки в Ф300 немає CR[/b

Ясно, подякував :) В мене такі апарати дуже вже рідко бувають, нема з ними практики як такої...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #7 : 18:31:58, 10 Червень 2008 »
Питання: Після відкриття прошивки цією програмкою, відкривається 2-й пункт enter currently flashed S/W Version що там треба вписувати.?
Відповідь: 0810



Хтось може розказати все детальніше з картинками шо куда шо потрібно нажимати після вводу 0810 *-G ато зайшов на сайт що виклав slavon а там все по російськи я російської нерозумію >:(

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #8 : 19:47:54, 10 Червень 2008 »
Дивіться Відповідь #1
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1770
  • Рейтинг: +606/-3
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #9 : 22:16:34, 10 Червень 2008 »
як на мене то вобше не потрібна програма ! ПЗ виходить як до 300 так і до 800 однаково...... )
......
Apple TV4

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #10 : 22:20:46, 10 Червень 2008 »
як на мене то вобше не потрібна програма ! ПЗ виходить як до 300 так і до 800 однаково...... )
......
Ну-ну.. покажи мені новий софт 5.35 до ф300, або хоча б софт 5.34 ?????  :(
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній nikolayn

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +14/-1
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #11 : 23:29:48, 10 Червень 2008 »
Відмінно працює з 800 софтом. Тільки потім треба лити софт від 800,або назад переробляти софт.
ADSL,Dreambox 800SE,-4,5,13,36.

Відсутній Щукар

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +42/-2
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #12 : 11:23:14, 11 Червень 2008 »
А я от здається попав.Переробив софт з 810-го на 800-й,щоб спробувати,чи триколоровська карта запрацює.
Можливо,допустив помилку в тому,що пред заливкою переробленого софту не стер старі канали і не скинув на заводські.Тепер після включення тюнра на його дисплеї
"boot",потім на секунду зявляється номер каналу,потім знову "boot" і так ввесь час по колу.Боюсь,треба буде Джітаг брати.

Відсутній Щукар

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +42/-2
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #13 : 12:16:34, 11 Червень 2008 »
І ось без Джітага вдалось це виправити,після вивчення інформаціїї з гомельского сайту.Зробив так:оригінальний софт від 800-го патчером перобив в 810-й,
тому що тюнер став ніби 810-м
Після цього все нормально залилося і Х800-й ожив!

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Ваш 300 опен стає 800
« Відповідь #14 : 15:02:21, 11 Червень 2008 »
Молодці Кулібіни , завдяки ним ,перешив свій Лемберг LR2000 , тепер він X800   O0

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3189
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1638
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4852
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Продам ДБЖ лінійно-інтерактивний IPPON Back Comfo Pro 800, б / у

Автор maksimushkaРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 873
Остання відповідь 20:53:46, 19 Вересень 2016
від maksimushka
DVB-S2 тюнер для приймачів Dreambox DM 800 PVR HD (Китай)

Автор SERS3333Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1294
Остання відповідь 09:36:38, 21 Квітень 2015
від vitivan