Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox
oleh61:
ніхто не хоче пролити світло - це ,мабуть,закрита інфа - не для широкго використання -секрет "фірми" ??? >:( ca.,
kapitoshka:
Добого дня!
тюнер: openbox x800
Версія ПЗ: 5.46
Версія обладнання: OpenBox x-800
Останнє оновлення: NOV 17.2008
Виробник судячи з етикетки на дні: ще уточню
Антена: 4 головки
Тюнер підключений до телевізора за допомогою тюльпанів.
Питання полягає чи я на вірному шляху? Чи вірно я думаю та змалював хід дій?
Перечитав відповідний розділ на форумі та зрозумів що, за допомогою програми POBedit 0922 можна заливати ключики і канали, які знаходяться в відповідних темах Файли сеттінгів *.f3d для POBedit та Файли ключів f3k для POBedit. Для цього використовуватиму нуль модемний заводський литий кабель. Заливатиму так - на виключеному ПК і виключеному тюнері з'єдную ком порти, включаю ПК і включаю тюнер в живлення. Запускаю прогу POBedit 0922 в ній тисну настройки->відкрити(відкриваю сетінги каналів) та тисну ключі->відкрити(відкриваю сетінги ключів). Після того перевіряю, що відкрило, які канали і ключики, дещо редагую, що мені потрібно і заливаю в тюнер за допомогою настройки->відіслати. Все це на віндовс 7.
Все вірно?
І друге, щодо прошивки.
В даного тюнера прошивка я так зрозумів 5.46. Потрібно її змінювати на новішу чи ні. Якщо так то на яку і за допомогою якої програми і чи не потрібно використовувати джитаг?
Для друга стараюся, поможіть будь ласка. дякую! derisive.gif
slavon:
1. Все вірно
2. Остання прошивка до цих приймачів 5.49 з виправленнями для офіційних карт НТВ+
kapitoshka:
дякую.
Я розумію, що остання 5.49. Це вона в повідомленні від користувача Арчі(повідомлення номер 5)? http://sat-ukraine.info/index.php?topic=7470.msg70311#msg70311
В мене щодо прошивки ряд запитань:
1)Чи остання прошивка 5.49 шиється джитагом чи ні? Якщо ні то якою програмою?
2)Чи потрібно мені змінювати прошивку з 5.46 на 5.49, якщо я планую дивитися канали згідно зі списку каналів користувача gotsanyuk. Іншими словами, що нового дає прошивка 5.49 впорівнянні з прошивкою 5.46? Не планується використовувати ні шаринг, ні офіційні карти.
shpak:
Прошивку міняти не варто. В іншому все правильно. Удачі
Навігація
Go to full version