Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox
Ігор Горбусь:
--- Цитата: natassha від 10:39:24, 09 Березня 2010 ---Пропатчене ПЗ 5,49 з Х-820 на Х-800 для додання Триколоровського кодування
--- End quote ---
Перешив я даним софтом х800 - тюнер помер ! Сигнал є а канали не показують !!!
В інформації про приймач пише що це Х820-тий ! 800-тий софт литися не хоче !!!
slavon:
Береш софт від Х800 і програмою Бокс-патчер робиш його для Х820 та лиєш в Х800. Якщо не вийде то тоді Ж-Таг.
Ігор Горбусь:
Маленька поправка _ Ця програма BoxPatcher2 зберігає
новий файлу той самий файл що Ви відкриваєте !!!
tosat:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 12:07:46, 14 Липня 2010 ---
--- Цитата: natassha від 10:39:24, 09 Березня 2010 ---Пропатчене ПЗ 5,49 з Х-820 на Х-800 для додання Триколоровського кодування
--- End quote ---
Перешив я даним софтом х800 - тюнер помер ! Сигнал є а канали не показують !!!
В інформації про приймач пише що це Х820-тий ! 800-тий софт литися не хоче !!!
--- End quote ---
Перед тим ніж щось робити потрібно чітко усвідомлювати для чого це потрібно.. :2funny: :2funny:
А то багато вже розвелось "прошивальщиків", які навіть добре не усвідомлюють що роблять.. :)
Конкретно по темі: дана прошивка була призначена для роботи оригінальної Триколоровської картки у слоті 800-го Опена..Якщо у Вас її немає, то і не потрібно було це робити.., тим більше, що у зв"язку з заміною карт 12 серії це втратило актуальність..
Крім того всього, особисто сам пробував цей софт (взятий правда на сат-експкрті) так тьюнер після його заливки добре працювати не хотів (тут і проблема з сигналом, також деякі функції пульта не працювали..) склалося таке враження, що це софт від Х820 з переписаним заголовком для заливки у 800..(ясна річ, що так просто робити не буде, бо є апаратні відмінності 800 ба 820 моделі..), так що на дальніше радив би прошивки (або посилання на софти) неперевірені не викладати, бо за це можна і отримати *-U
oleh61:
"Софт з криптоном для "МІТРІСА":"
кілька питань-може хто знає відповіді ca.,бо сам не можу зрозуміти
1.чи можна пропатчити цей софт для 820 ?
2.чи софт відкриває канали без картки ?
3.все-таки - це стандарт DVB-S чи DVB-T ?
Навігація
Go to full version