Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

<< < (20/21) > >>

sergius0:
Відповідь запитанням на запитання-це поганий тон.Не хочу щоб ми один одного ображали(плазма піонер стояла в мого товариша 6 місяців і перепрошую не така як у Вас ,а 55" фул хд. Піонер),але про це,якщо захочете потім.

stepan_kv:

--- Цитата: stepan_kv від 20:24:23, 17 Січня 2010 ---Ну я надіюсь що ти вже свою думку сказав і обрав те що хочеш?

--- End quote ---

Якшо ти помітив, то запитання я задав перший :2funny: Ну про що з тобою можна говорити, скільки ще разів потрібно повторити, що нема Піонера з діагоналлю 55" :2funny: :2funny: :2funny: Ти часом не правнук барона Мюнхаузена?

sergius0:
Значить тюнера ніколи не бачив,а про якість бабуся розповіла.Я не міряв цю плазму 50,52.53 чи 55(завтра взнаю точно модель) і я не доказую що твій телевізор поганий.Але не в цьому річ.
Тема про тюнер,який всі об....рають ,хоч ніхто я так зрозумів його не мав.Ось де парадокс.

stepan_kv:
Ти за мене не переживай, все я бачив на відміну від декого. І читати твою маячню в якій нема ніякого змісту я вже змучився. Ну є в тебе Азбокс і що далі? Що може людина людина яка хоче придбати цей тюнер почерпнути з твоєї писанини? Я тобі навів приклад, як мав би виглядати приблизний опис апарату, щоб людям було цікаво почитати і навіть запропонував тобі допомогти. Але висновків ніяків так і не зроблено, так що тему закриваю до кращих часів.

april:
Допоможіть зсилками чи порадами встановлення Енігми на Азбокс Преміум плюс. Виникла така необхідність. Знаю що це гемор, але потрібно зробити. І ще, чув що вийшла нова версія енігм для Азбокса, яка стабільно працює без глюків. Пікажіть чієї команди і де скачати. Заздалегіть вдячний  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version