Enigma / Enigma 2 > Azbox HD
Azbox HD - обговорення...
stepan_kv:
Самим оптимальним варіантом є рідна роздільча здатність. В налаштування авторезолюшена (якщо його нема в іміджі то встановлюєш з аддонів, знаходиться в системних додатках systemplugins-autoresolution) виставляєш 576і, в залежності від моделі телевізора, бо на деяких краще дивиться 576p.
stepan_kv:
sergius0, якщо дійсно є бажання порівняти ці 2 апарати і випробувати всі мультимедійні можливості, можу нарізати короткі семпли файлів різних форматів (MPEG2, H.264, VC-1) і в різній роздільчій здатності (720p, 1080i, 1080p)
sergius0:
Авторезолюшин в прошивці є і саме на 576і порівнював.
Хочу повідомити неприємну новину.
В азбоксі є налаштування коли картинку СД("головний недолік азбокса") відрізнити від дріма практично неможливо.
Якщо когось цікавить то напишу які.
Тільки не треба поливати мене г...ом з ніг до голови і писати що соні W5500 найгірший телевізор і т.д
І на образи людей які ніколи не тримали азбокс в руках , а тим більше одночасно азбокс і дрім відповідати не буду.
sergius0:
Продовжуючи тему - не зрозумів що мав на увазі Арчи:
WiFI ... А спробуйте налаштувати і потім поговоримо.
Спробував - 1хв. і все працює з шифруванням.(відкритий не пробував - нема змісту).
Арчи®:
Знаю кілька випадків (з різних партій), коли модуль мертвий від народження. Тому і написав так.
Навігація
Go to full version