Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

<< < (14/21) > >>

sergius0:
До речі на рахунок Азбокса,бо через дурні "терки" відійшли від теми.
При відповідних налаштуваннях телевізора (соні w5500) а вони для Азбокса і Дріма досить відрізняються- якість ХД каналів практично однакова (для не дальтоніків і в кого зір 100%) СД канали можливо дещо гірші ,але якщо сидіти на віддалі 3м,а не носом в екрані то ця різниця не є дуже критична.Як медіаплеєр, Азбокс, як я вже писав-дуже добре (особливо вражає якість MKV).Враховуюючи нюанси настройки тюнерів і інші моменти- на даному етапі роблю свій висновок :
Як тюнер трохи кращий Дрімбокс,але його ціна мала б бути як китайського( до 300-350$) тим більше що вже з"являється багато інших моделей.
Як універсальний апарат - однозначно Азбокс.

Blackbot:
Ну звичайно процесор азбокса має більше сили. Але якщо подивитись на якість виробу то дрім у любому випадку отримує плюс. А ще підтримка та багато іншого. Мені більше здається що тюнер повинен бути тюнером а не двд плеєром, для таких справ є окремі ХД програвачі які у любому випадку будуть працювати і відображувати зображення краще.

stepan_kv:

--- Цитата: sergius0 від 13:10:06, 15 Січня 2010 ---(особливо вражає якість MKV)

--- End quote ---

Примітка для мегатестерів.  MKV це контейнер, а не формат відео.
Чому нічого не написано про якість SD каналів

--- Цитата: sergius0 від 13:10:06, 15 Січня 2010 ---Як універсальний апарат - однозначно Азбокс.
--- End quote ---

В чому саме полягає універсальність, що він аж перевершив DM800? Перечисліть плюси, мінуси і т.д.

Blackbot:
Класно би було фотки з різним порівнянням :)

:2funny: Таблиця як засіб заспокоювання і хорошого сну власників Азбокса:

sergius0:

--- Цитата: stepan_kv від 13:30:23, 15 Січня 2010 ---

--- Цитата: sergius0 від 13:10:06, 15 Січня 2010 ---(особливо вражає якість MKV)

--- End quote ---

Примітка для мегатестерів.  MKV це контейнер, а не формат відео.
Чому нічого не написано про якість SD каналів

--- Цитата: sergius0 від 13:10:06, 15 Січня 2010 ---Як універсальний апарат - однозначно Азбокс.
--- End quote ---

В чому саме полягає універсальність, що він аж перевершив DM800? Перечисліть плюси, мінуси і т.д.

--- End quote ---

Примітка для мегарозумників:
Прочитайте повністю повідомлення ,а не плюйтеся на всі сторони.
Про СД написано
Я не писав що MKV це формат і всі крім Вас зрозуміли про що йдеться(щоб не розписувати на цілу сторінку,бо нема на це часу).

Ще раз наголошу - я не власник ні Азбокса ,ні Дріма800, які мені принесли(хоч при бажанні якийсь собі поставлю).
 Я просто хотів поділитися своїм враженням,що і Вам раджу робити,а не поносити всіх і все ,що Вам не подобається.
Будьте культурними укаїнцями а не хахлами. An14

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version