Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

<< < (10/21) > >>

sergius0:
Хочу повідомити нормальним пацанам,що сам тестував по 1-3 тижні різні моделі самсунгів 5хх-6хх.соні w5500 z5500 filips76XX -всі ФУЛ ХД діагоналі 40- 46" і до речі єдину плазму піонер-ФУЛ ХД  (не пам"ятаю 52 чи 55" ).Не в образу скажу що на сд каналах піонер навіть поруч не стоїть біля самсунг ,соні ,філіпс - л-сі-ді(суб"єктивне враження).
Я взагалі не розумію як одна людина може дати об"єктивне враження ?
Так що пацани- не будьте такі категоричні і самовпевнені- без образ. An14 *-P

p.s.Сьогодні якраз принесли азбокс преміум і дрім800 на прошивку,дні 2 будуть в мене.Потестую на соні W5500 40" ФУЛ ХД і скажу свої(суб"єктивні :))враження.

Blackbot:

--- Цитата: sergius0 від 15:45:45, 13 Січня 2010 ---Хочу повідомити нормальним пацанам,що сам тестував по 1-3 тижні різні моделі самсунгів 5хх-6хх.соні w5500 z5500 filips76XX -всі ФУЛ ХД діагоналі 40- 46" і до речі єдину плазму піонер-ФУЛ ХД  (не пам"ятаю 52 чи 55" ).Не в образу скажу що на сд каналах піонер навіть поруч не стоїть біля самсунг ,соні ,філіпс - л-сі-ді(суб"єктивне враження).
Я взагалі не розумію як одна людина може дати об"єктивне враження ?
Так що пацани- не будьте такі категоричні і самовпевнені- без образ. An14 *-P

p.s.Сьогодні якраз принесли азбокс преміум і дрім800 на прошивку,дні 2 будуть в мене.Потестую на соні W5500 40" ФУЛ ХД і скажу свої(суб"єктивні :))враження.

--- End quote ---

Буде дуже цікаво. Так як я колись думав що собі візьму і все ж таки запинився, - на дрімі, бо прочитавши форуми де люди пишуть про їхні проблеми з Azbox HD з приведеними фотками то у мене зразу відпало бажання в купівлі цього апарату. Тільки якщо ти хочеш визначити правильну якість рекомендую на дрімі встановити плагин Autoresolution - який на мою думку просто необхідний - ну це якщо будеш тестувати через DVI. Через скарт він не потрібен.

stepan_kv:

--- Цитата: sergius0 від 15:45:45, 13 Січня 2010 ---на сд каналах піонер навіть поруч не стоїть біля самсунг ,соні ,філіпс - л-сі-ді(суб"єктивне враження).

--- End quote ---

:2funny: :2funny: :2funny:

Тести проводились в тверезому стані? :-Р

Арчи®:

--- Цитувати --- і до речі єдину плазму піонер-ФУЛ ХД  (не пам"ятаю 52 чи 55" )
--- End quote ---
Тести швидше за все проводилися язиком. :2funny:
У Піона немає таких діагоналей :)
42-50 і 60 дюймів O0
Додаткова інформація для супертестерів-у Піона купа додаткових установок по картинці. :-Р
Висновок  - не знаючи броду юзайте лижі : ca.,

--- Цитувати ---навіть поруч не стоїть біля самсунг ,соні ,філіпс - л-сі-ді(суб"єктивне враження).
--- End quote ---
Покажеш мені хоч один ЖК з нормальним чорним кольором (а не темнофіолетовим) і я з'їм свого капелюха :2funny: :2funny: :2funny:

stepan_kv:
Викладаю фото зображення з Піонера і Дріма8000. Якщо хтось на SD каналі побачить щось подібне на ЛСД, то я з'їм не тільки капелюха :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version