Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
cuper:
або сам дісек
gorich:
--- Цитата: DmytroKor від 11:51:44, 26 Березня 2014 ---Як то кажуть одна голова добре, а дві - добре добре!)
Зробив так як написали, поміняв дісеки і є результат. Запрацювало, але тільки два супутники Amos і Sirius, а от hotbird показує 75% - сигнал а якість- нуль і так на всіх дісеках з якістю.( То може бути проблема в самій головці?
--- End quote ---
Вам потрібен курс установщиків? derisive.gif
порийтесь на форумі...десь мае бути для новачків.
скорше за все,під час маніпуляцій,ви головку зрушили :2funny:
хоча....нагадуе анекдот:
приходить чувак до лікаря:
-допоможіть,ноги чорніють >:(
лікар оглянув....добре що в масці був:
-а ви їх пробували мити?
-а що,помагає?
зі.я вже пропонував,зробити при регістрації парочку запитань на профпригідність ca.,
vasjabr:
--- Цитата: gorich від 19:19:03, 26 Березня 2014 ---зі.я вже пропонував,зробити при регістрації парочку запитань на профпригідність
--- End quote ---
Підтримав і підтримую! (Тільки профпридатність... derisive.gif ) *-P ca.,
SergeyS:
--- Цитата: gorich від 19:19:03, 26 Березня 2014 ---Вам потрібен курс установщиків? derisive.gif
порийтесь на форумі...десь мае бути для новачків.
скорше за все,під час маніпуляцій,ви головку зрушили :2funny:
хоча....нагадуе анекдот:
приходить чувак до лікаря:
-допоможіть,ноги чорніють >:(
лікар оглянув....добре що в масці був:
-а ви їх пробували мити?
-а що,помагає?
зі.я вже пропонував,зробити при регістрації парочку запитань на профпригідність ca.,
--- End quote ---
Та ну... чого відразу так? Людина хоче сама навчитися. Всі ж колись починали... Я наприклад свою першу антену крутив пів дня, на коліні, про порти якогось дісека і гадки не мав. Ще й претензії товаришу, що мені її привіз, ставив, буцімто неробоче залізо мені впарив. І самому зараз смішно.
2 DmytroKor: найкраще було б глянути, на які порти дісека фізично підключені головки. А потім згідно з тим, шо виявиться виставити все на тюнері. На деяких дісеках порти позначаються літерами "A", "B", "C", "D" а на деяких цифрами 1, 2, 3, 4. Хоча і це не завжди допомагає... Траплялися дісеки, у яких порти були неправильно підписані, дзеркально.... "Вінквести" здається.... Коротше кажучи, треба пробувати. До головок не лізь, якщо ще не чіпав їх і до перепрошивки все працювало.
vasjabr:
--- Цитата: SergeyS від 22:38:06, 26 Березня 2014 ---Та ну... чого відразу так? Людина хоче сама навчитися. Всі ж колись починали... Я наприклад свою першу антену крутив пів дня, на коліні
--- End quote ---
Бо деколи надто елементарними питаннями дістають... І що основне- все на всіх форумах розжовано по кілька разів. Вумними не народжуються, але пробують самі в дечому розібратися...
Перший рес у мене був Globo 7010A і все запрацювало через неділю- на Amos був поганий сигнал. Переставив тарель на друге місце- за кілька хвилин було щастя!!! *-A *oohaa* *oohaa* (За тиждень добре натренувався... derisive.gif ) *-P ca.,
Навігація
Go to full version