Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
KiberK:
УВАГА!!! УСІ, ХТО ПРОШИВ СВІЙ приймач СОФТОМ "Truman EMU 1.4.25" НЕГАЙНО ПРОШИЙТЕ СВІЙ приймач СТАРШОЮ ПРОШИВКОЮ, БО У ЦЬОМУ СОФТІ ЗАКЛАДЕНА БОМБА, ВІД ЯКОЇ КОЖЕН приймач ПОМИРАЄ ДЕСЬ ЧЕРЕЗ 15-16 вклюень. ДАЛІ ВІДНОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ JTAG (ХОЧА НАВІТЬ ЦЕ НЕ ЗАВЖДИ ПОМАГАЄ), АБО ЗАМІНА ФЛЕШКИ!!!
Шановний це форум для нормальних людей, а не для слабозрячих, тому пропоную Вам писати шрифтом по замовчуванню та приписними літерами. Також для початку Вам не буде зайвим вивчити Правила форуму та неухильно їх дотримуватись ca.,
Остап:
Я мав вчора прикрий випадок прошив тюнер прошивкою(горе прошивкою) не раджу це робити як нема певності шо тюнер з чорного списку але врятував JTAG. ca.,
DmytroKor:
А у мене проблема наступна: перепрошив тюнер, підключив до телевізора і все запрацювало гуд! та тільки переключив канали все пропало, просто чорний екран( пульт працює, всі канали і групи видно та переключаються, але зображення немає( Спробував інші дампи - те саме. А повернувся до того що стояв перед прошивкою, то він працює! Я напевно не все роблю як треба.( Допоможіть, будь ласка! А ще я пробую таку процедуру робити вперше(
Буду вдячний за пораду!
SergeyS:
У мене на думку приходить лише одне: після перепрошивки не виставив порти дісека... Перепиши їх з робочого тюнера (на листок) і після перепрошивки вистав так же.
DmytroKor:
Як то кажуть одна голова добре, а дві - добре добре!)
Зробив так як написали, поміняв дісеки і є результат. Запрацювало, але тільки два супутники Amos і Sirius, а от hotbird показує 75% - сигнал а якість- нуль і так на всіх дісеках з якістю.( То може бути проблема в самій головці?
Навігація
Go to full version