Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Роздуми на тему..етика,естетика....
vic:
я думаю багато людей не проти цієї пропозиції..напевно найкраще це організувати коли буде чудова погода,вихідні дні ...на природі..я вважаю,що в нас дуже мальовничі є місця і дуже привітні люди..і можем покликати і всіх з інших країн на зустріч..
zioom:
Ну то залишилося вибрати місце і час
vic:
Я так міркую..живемо раз на світі..один з одним спілкуємось мило і сердечно..чому не можемо всі разом зустрітись і поспілкуватись за келішком і подумати не віртуально а очно про проблеми всім болючі і нестерпні і можливо разом знайти вихід....єдине потрібно дочекатись погожих і теплих днів...
bodyan:
--- Цитата: vic;1989 ---взагалі то офф..непогано б було влітку десь зустрітись на природі,в Карпатах наприклад і детальніше обсудити цю тему за шашликом,ухою...як на вашу думку?
--- End quote ---
Сказано, лишилось зібратись. Неварто чекати літа, давайте узгодимо, зустріч в травні. Було б дійсно приємно зустрітись і поспілкуватись просто біля вогня під двадцять грам про буденність нашу. Одним словом давайте... В жодному разі невідкладуймо цієї ідеї
vic:
ну поки що можна обговорити питання наприклад де найкраще зустрітись ,конкретно в якому місці,можливо хто має якісь пропозиції на цей рахунок?
Навігація
Go to full version