Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
Допоможiть знайти джитаг для Digital 6100
grek:
Шановнi нiчого не виходить. Я так розумiю що не стирае флеш. Що робити?
Yaro:
--- Цитата: grek від 22:31:11, 23 Квітня 2008 ---Хотiлось би уточнити R5 коротити на корпус чи як?
--- End quote ---
Однозначно ТРЕБА ! На 6ххх ЖТАГ-рознім просто повернутий на 180 градусів у порівнянні з 4100, наприклад - і все, далі те саме...ВДУМАЙТЕСЯ, що я написав....от блін і запитання пішли....
grek:
Не треба нервувати. Iнодi самi простi речi здаються складними.Я вважаю що з такою технiкою слiд поводитися обережно. Краще сiм раз вiдмiряти. Iз R5 я розiбрався. В процесi не стираеться флеш.. Який вихiд?
zloj vitos:
Яка первопричина?Чому ви відновлюєте ПЗ через жтаг? Може у вас несправний блок живлення(дуже поширена несправність) і тому ПЗ не пішло через ком порт.Якщо БЖ справний то при приєднаному жтаг і запущеній програмі повинен опреділитись проц.,потім також повинно показати ід та виробника флеші,адалі все повинно йти як по маслу.На якому етапі в вас помилка чи щось не так?
grek:
Не знаю по якiй причинi вiн здох, таким його принесли. На даний момент на табло повний малевич. Лише при виключеннi проблимують вiсiмки. Iз БЖ все в нормi. Якщо усе правильно розумiю то у програмi усе опридiляэться. На жаль не знаю як вставити скриншоп, тодi було б усе видно.Програма не видае нiяких помилок. Тiльки що пробував ще раз, усе по старому. Процес проходить нормально але безрезультативно. Пiсля прошивки знов малевич.
Навігація
Go to full version