Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Допоможiть знайти джитаг для Digital 6100

<< < (3/3)

grek:
Так що, нiхто нiчим допомогти не може? Хоть пiдкажiть де можна щось нарити по цьому питанню. Вчора пробував знов прошивати. Все проходить гладко, не видае нiяких помилок.

zioom:
Якщо після прошивки через джітаг у тебе ресивер нестартує тоді або ти проливаєш не від нього фула або шукай по желізу несправність.
Нарахунок скріншота натисни PrtScr потім включи програму Paint натисни Ctrl і V та прикріпи в повідомлення тоді може щось більше підкажем.

Android-80:
Grek,щось я вас не розумію?! У вас нормально оприділяється лишень проц і тип флешки,чи проходить повністю весь процес(стирання,завантаження всього дампу в флеш)? Пишіть все докладніше,тут телепатів нема. Опишіть детальніше що ви робили! Тоді вам і допомогти буде легше. *-M

grek:
Якщо я все правильно розумiю, то все проходить правильно. Все опридiляеться. Уже нiякоi помилки не вискакуе. Iнструкцiю по прошивцi брав тут http://www.allrussian.info/search.php?searchid=1517378. Дамп брав звiдци Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag). Джитаг на резисторах чотири по 100 i один 33 ом. А  скриншопом не знаю як прикрiпити до повiдомлення.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version