Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Програми для настройки суп. антен

<< < (2/7) > >>

magister_of_es:
Шановні, це програмка, на яку я дав ссилку не працює під Віндою 98.
На жаль, що викачав її, але не зміг поюзати.
Майже 15Мб, і втрачений час. Але приємно, що накопине досвід :)

Dr.Charger:
Ось ще одна корисна программа : MLTFRID
Завдячуючи їй, з легкістю можна досить точно розрахувати де потрібно розташувати додаткові конвертори при побудові мультифіду. Рекомендую всім,особливо початківцям ! Я був в край здивований,коли налаштуваши голівки "сліпим" методом, підійшовши до екрану побачив працюючий Інтер :eek: ,а перемикнувши - 1+1 !

P.S. файл "MLTFRID" - це zip архів без розширення,тож його треба перейменувати на MLTFRID.zip

Yaro:

--- Цитата: Dr.Charger;12660 ---P.S. файл "MLTFRID" - це zip архів без розширення,тож його треба перейменувати на MLTFRID.zip
--- End quote ---

Нічого не прийшлося перейменовувати :-) Він уже був в форматі ЗІП...

Ankl:

--- Цитата: magister_of_es;4700 ---Шановні, це програмка, на яку я дав ссилку не працює під Віндою 98.
На жаль, що викачав її, але не зміг поюзати.
Майже 15Мб, і втрачений час. Але приємно, що накопине досвід :)
--- End quote ---

в мене ця прога і під ХР не пішла (машину вішає і все тут) спробуй подати свої координати  а через деякий час тобі пришлють на мило
http://www.usals.info/russo/home.htm

sienya:

--- Цитата: Dr.Charger від 22:58:47, 14 Липня 2007 ---Ось ще одна корисна программа : MLTFRID
Завдячуючи їй, з легкістю можна досить точно розрахувати де потрібно розташувати додаткові конвертори при побудові мультифіду. Рекомендую всім,особливо початківцям ! Я був в край здивований,коли налаштуваши голівки "сліпим" методом, підійшовши до екрану побачив працюючий Інтер :eek: ,а перемикнувши - 1+1 !

P.S. файл "MLTFRID" - це zip архів без розширення,тож його треба перейменувати на MLTFRID.zip

--- End quote ---
Заходжу по даному адресу, а воно видає що нема такого файлу. Що за глюк?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version