Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Програми для настройки суп. антен
VictorZ!:
Круто! O0 А я зробив простіше- ззаду до компаса приклеїв шпаргалку тим же скотчем, написав, скільки градусів відносно півдня "вправо" + або "вліво" - градусів знаходиться сіріус,АБС і НТВ. Всьо. :-Р
Ankl:
Додам і свої п'ять. Нещодавно придбав компас - бомба!!! до цого скільки їх було, не те.(то залипає стрілка, то неточні, то взагалі полюси переплутав (компас). на ноуті маю прогу Satellite Antenna Alignment в ній введені координати і вона видає де знаходиться той чи інший супутник. основні знаю на память. коли поряд з будівлею стоїть стовб чи дерево то за допомогою точного компаса вираховую де саме можна ставити таріль без повторного перенесення.
Сатфіндер (тюнер + телевізорець) знаходиться у шкіряній сумочці, дуже зручно клапан сумки коли сонце б'є то прикриваю частину екрану телевізора (даю тінь) і видно добре, на подовжувачі 220в відстібується тріник і залишається тільки шнур з малесенькою розеточкою (ALDA) дуже зручно коли працюєш на висоті ніщо тяжке не висить і не заважає.
дядя Міша:
Сатфіндер добре,сигнал звуковий і світовий виглядае якось престижніше,але я рахую ,що він зайвий бо все одно треба доводити сигнал по телевізору.Компас з конфігураціею супутників,малий телевізор і тюнер\краще x-800....де є велика шкала сигналів\от і все що треба.А САТФІНДЕР можно-як я замітив ,підвищуеться рейтинг перед користувачами SAT-TV,але більше крутизни,як хто бажає.Я проживаю в селі і приходиться ставити тарілки на труби\краще-40мм\ бо низькі хати, у мене самого 5 тарілок і всі на трубах.Думав купити мотопідвіс але місцевість не позволяе ,тарілки розкидані в різних місцях.
bodyan:
Satellite Antenna Alignment v. 2.60.0
Завантажити
AndriyLviv:
Не зовсім програма, але....показує достовірно
h**p://www.sat-net.com.ua/satfinder.html#x=31.57&y=48.99&z=6&m=%D0%93%D0%B8%D0%B1%D1%80.
Навігація
Go to full version