Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
vic:
Я особисто Джеферсонів в руках не тримав,але по повідомленням форумчан схема трохи спрощена..
http://viaccessfree.info/showthread.php?t=257&page=8
відповідно і якість нижча..
Якщо вас не цікавить жодна гарантія фірми на тюнер,то радив би краще звернути увагу на підробки з назвою ОПЕНБОКС х800..тут якість краща і ціна в районі 56-59уо..
NAZAR:
Та бачив я ці тюнера,але зараз у нас щось вони пощезли з продажу.До речі і в них схеми зовсім різні.Я зустрічав 5 різновидів опен-800-і спрощені і ті що кращі.Нажаль пощезли ті,що максимально приближені по схемі до Сатсистемовських (я не хочу казати слово підробок бо це поняття дуже спорне і я сказав би більш філософське ніж технічне) Звичайно вони появляться це проблема часу,але як то кажуть ложка дорога в обідній час.
vic:
Я вам скажу з своєї практики..прості клієнти завжди оригінал і гарантію..перекупщики:щось подешевше і схоже на це і се..
Хоча є і різні люди..тому потрібно і пояснювати толково і як є..
satamator:
щоденні випадки з моєї практики .
підходить клієнт - скільки опенбокс ?
Я.який - оригінал ,неоригінал ?(хоча сам неоригіналами не торгую , говорю так , для асортименту )
К. А яка х..й різниця ,все одно китай
ну й що тут скажеш , дол..б він і є дол..б .
Vetal999:
В джеферсоні поганий блок живлення, інший аудіо ЦАП, всі інші відомі ознаки підробок, гудіння звуку, мерехтіння екрану ....
ЗІ. Взагалі я не є прихильник оупенів.
Навігація
Go to full version