Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
olega:
--- Цитата: Denja;1470 ---Тема звичайно болюча і стара, але плюси таки в цих тюнерах є. Жалізо один в один - оригінали опенбоксів. Тому при виборі бюджетного тюнера, виходячи з фінансів клієнта, з більшим задоволенням поставлю джеферсон, чим глобо, або фергюсон.
П.С. Прохання тему не стирати, хочеться почути відгуки тих, хто користується ними довший час.
--- End quote ---
Звичайно джеферсон краще поставити,а ще краще OpenBox X820,їх здаеться ще не підробили,Глобо це дешевий варіант,але як говорять в народі зекономиш 10$ втратиш 20$.Я своїм Х800 задоволений на всі 200%,але звичайно обідно за опенбокс.
sawa81:
користувався, таким тюнером десь 5 днів, для тесту, пробував різні софти 4,95-4,99 працює досить стабільно, продав більше 100 шт. і тільки одного вернули ( поки :) ), досить непоганий результат, це щодо чисто технічних проблем, а щодо морально -етичних це вже зовсім інша мова.
P.S. тюнери які я продавав , без напису Geferson а просто X-800, але суть тасама.
oleger:
ніхто точної гарантії не дасть на роботу тюнера
можно купити оригінал -і він поламається на другий день ,в той час як підробка працюватиме...
потрібно самому вибирати -купити офіційну продукцію з гарантією ,але трохи дорожче ,або ж дешевшу підробку без гарантії...
я вибрав 1 варіант - і як результат -в мене вже 3й рік стоїть опен 300
за весь час не було жодних проблем
Astronomy:
sawa81 Скільки часу пройшло як у вас появилися ці тюнера?? А опенбокс
дуже давно на ринку і зарекомендував себе як пристойний виробник! А ці всі підробки це діло часу! ми не такі багаті щоб платити двічі!!!
alex1972:
Я зрозумів що sawa81 п"ять днів як почав користуватися і продавати ці тюнера і вже один повернули, хіба це "непоганий результат". Я знаю чоловік 50, які за останні півроку купили оригінальні Openbox X-8x0, ще в жодного проблем не було-оце результат.
Навігація
Go to full version