Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
sat-pl:
--- Цитата: IVP;5506 ---Хотів запитатися де батьківщина Openbox-ів ???
--- End quote ---
Корея.....
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Ігор Горбусь;5512 ---Корея , ти що незнав .
--- End quote ---
Перепрошую , непобачив що вже відповіли скоріше .
А якщо Запоріжці дійсно забють болт на Опени то буде ще хоть звідки качати проги до них , я оригіналів трошка наставив і кожнього запевняв що це єдиний ліцензійний тюнер в Україні і програмне забезпечення у нас до них буде без проблем .
І самі розумієти прості люди їх не брали в основному !
tosat:
--- Цитата: sat-pl;5493 ---в джеферсоні кращий пульт ніж в орегінальному опенбоксі.
--- End quote ---
Цікаво, звідки ти це взяв..?
--- Цитата: sat-pl;5503 ---мій орегінальний так глючить страшно кнопки по 3 рази треба натискати (проблема не в батарейках.) .. а в підробному таких проблем нема
--- End quote ---
Джеферсони, чи тьюнера взагалі без назви появились відносно недавно, а нові пульти роблять добре і в Опенів, проблема вирішується акуратною розборкою пульта та протиранням спиртом грязюки.., якщо це не помагає - потрібно поміняти струмопровідну гуму, з якої зроблені кнопки...можна зробити і простіше - наклеїти на контактні площадки резини маленькі кружальця алюмінієвої фольги, наприклад, від шоколаду...
Взагалі-то пульти в Опенах мені ніколи не подобались - проходить рік-півтора і обов"язково потрібно розбирати, на відміну, скажем, від Самсунгів...
До речі в тьюнерах без назви кнопки на пульті потрібно натискати сильніше - там стоїть більш жорстка гума.
sat-pl:
--- Цитата: tosat;5527 ---Цікаво, звідки ти це взяв..?
Джеферсони, чи тьюнера взагалі без назви появились відносно недавно, а нові пульти роблять добре і в Опенів, проблема вирішується акуратною розборкою пульта та протиранням спиртом грязюки.., якщо це не помагає - потрібно поміняти струмопровідну гуму, з якої зроблені кнопки...можна зробити і простіше - наклеїти на контактні площадки резини маленькі кружальця алюмінієвої фольги, наприклад, від шоколаду...
Взагалі-то пульти в Опенах мені ніколи не подобались - проходить рік-півтора і обов"язково потрібно розбирати, на відміну, скажем, від Самсунгів...
До речі в тьюнерах без назви кнопки на пульті потрібно натискати сильніше - там стоїть більш жорстка гума.
--- End quote ---
сьогоді все попробую.....
Ігор Горбусь:
--- Цитата: tosat;5527 ---наклеїти на контактні площадки резини маленькі кружальця алюмінієвої фольги, наприклад, від шоколаду...
--- End quote ---
Толян , в івано-Франківську в Гріші ( магазин Ел-Тех ) є спеціальні такі круглі контактні резинки для пультів . Наклеюєш їх зверху на контактну площадку кнопок пульта і проблеми нема .
Навігація
Go to full version