Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Допоможіть прошити Jeferson X-810

<< < (5/6) > >>

satlviv3:
Доброго вечора всім!)
Зустрівся з от такою проблемою.
Тюнер ДЖЕФЕРСОН Х-800. Прошив софтом 5,33(OpenboxX800_Ver(0A10)). І все ніби нормально, тільки деякі частоти
не хоче сканувати, тобто не може залочитися на частоти HOTBIRD_12597V 12265V SIRIUS_11900V.
Може хтось мав справу с такою проюлемою?

tosat:
А на попередній прошивці працювало..?
Думаю, що це зв"язано скоріше з якістю кабеля, або головок, тьюнер тут ні причому...

Android-80:

--- Цитата: Android-80 від 17:25:34, 17 Травня 2008 ---Доречі,позавчора мав прикол. При установці сат. системи виявили,що забули бухту фінмарку(переважно використовуємо F6TSV),але в машині була бухта стометрова паршивого китайського PCI(RG6). Ну і поставили на ньому. Від дісека до тюнера було не більше 35-ти метрів. В кінці виявились приколи: Опен(оригінал Х-820) відмовився показувати транспондер з пташки 12597 та ще декілька. Змінили дісек,кожну голову перевірили-все "О.К." А воно знову не показує! Думали,що проблема в тюнері,але історія вийшла такою ж. Короче в кінці-кінців напарник поїхав та взяв бухту фінмарку,перетягнули новий кабель і - "ВУАЛЯ",з"явився сигнал на всіх каналах,де він був відсутнім на "паршивому" кабелі.

Висновок: кабель різав високі частоти,хоча до 12000 все показувало без проблем.
ЗІ. Ніколи не економте на кабелі!!!

--- End quote ---

jocoka:

--- Цитата: satlviv3 від 22:31:01, 21 Травня 2008 ---Доброго вечора всім!)
Зустрівся з от такою проблемою.
Тюнер ДЖЕФЕРСОН Х-800. Прошив софтом 5,33(OpenboxX800_Ver(0A10)). І все ніби нормально, тільки деякі частоти
не хоче сканувати, тобто не може залочитися на частоти HOTBIRD_12597V 12265V SIRIUS_11900V.
Може хтось мав справу с такою проюлемою?

--- End quote ---
В мене було таке виновата була головка(Еуроскі)

satlviv3:

--- Цитата: tosat від 09:32:56, 22 Травня 2008 ---А на попередній прошивці працювало..?
Думаю, що це зв"язано скоріше з якістю кабеля, або головок, тьюнер тут ні причому...

--- End quote ---
тюнер новий, чи ця проблема існувала на заводській прошивці, не знаю, одразу прошив.
Про якість кабеля, головки чи ще чогось казати не буду.
ДРИМБОКС показує без проблем. І всі тюнера які прошивав, також проблем не виникало.
Справа сто відсотків в тюнері...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version