Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Допоможіть прошити Jeferson X-810
Krasyuk:
Допоможіть прошити Jeferson X-810.
Неможу прошити прошивку, канали, ключі. Ні яка програма тюнера небаче.
Підскажіть в чому може бути проблема?
Мішаня:
Має підійти ПЗ віз Опенбокса Х-810, тобто x-800_updater, для каналів - pobedit. Інакше проблема в залізі.
Android-80:
--- Цитата: Krasyuk від 22:47:26, 16 Лютого 2008 ---Допоможіть прошити Jeferson X-810.
Неможу прошити прошивку, канали, ключі. Ні яка програма тюнера небаче.
Підскажіть в чому може бути проблема?
--- End quote ---
Перш за все потрібно було вказати назву програми,якою ви маніпулювали даним апаратом. Прошивки дійсно підходять від опена. А проблемою того,що ви не можите прошити даний апарат,може бути палений порт,або взагалі він може бути неробочим,так як китайці народ економний та іноді забувають впаяти деякі детялі.
ЗІ. В мене іноді бувають граблі з перешивкою оригінального оупена з ноута через юсб-рс232,після перешивки перед тим гробіка чи якогось аріона. Мені допомагає перезавантаження компа,або передьрнути сам перехідник. Перезавантаження краще,бо можна спалити перехідник. Удачі.
Krasyuk:
Я намагаюсь прошити тюнер програмою F-300_Updater_v1.01_ua але результати марні.
Програма Рobedit0913 також небачить. З ранку я якось прошив тюнер на прошивку 5.24 і все і після того я ніяк неможу прошити його.
Тюнера перешити з ранку мені допомогло скиданям налштувань в заводську установки.
Що це може бути за причина такого глюку?
Android-80:
Причиною глюку є сам джеферсон *+*- Спробуй прогою нижче викладеною. Сотнями нею перешив лємбергів,джеферсонів,алскаїв та їхнього клона опенбокса *+*- Перегрузи комп,запусти прогу,вкажи на файл та після конекту пхаєш вилку тюнера в 220. Нічого нового,все стандартно! Подивись ще в меню того джеферсона що там за софт? Можи ти не той софт пхаєш?
Навігація
Go to full version