Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Допоможіть прошити Jeferson X-810
Krasyuk:
--- Цитувати ---А ти хоч раз прошивав на своєму компютері Опенбокса , або його клонів ?
--- End quote ---
Так перепрошивав. Мені пару днів назад приносили 5 джеферсонів Х-800 і всі перешивались без проблем.
А от цей Х-810 нехоче і от що хоч йому роби.
Я вжей і кабелька врізав, як тут писали, зробив 20 см., (дуже незручно таким коритким шити).
Ком порт в компютері нормальний бо тількишо шив інші тюнера все працює. Моя думка така шо це проблема в самому тюнері там мабуть китайці на чомусь з економили і тому він шиється як йому захочеться. А де мона нацти схему цього тюнера? Може вони шото там недопаяли?
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Krasyuk від 12:18:53, 17 Лютого 2008 ---
--- Цитувати ---А ти хоч раз прошивав на своєму компютері Опенбокса , або його клонів ?
--- End quote ---
Може вони шото там недопаяли?
--- End quote ---
Мені одного разу принесли новий тюнер на прошивку , не памятаю вже який , теж не міг прошити ,
я його розібрав , і виявилось що там не був запханий в плату розйом ком порта . Я втикнув і прошив !
Може таке і у тебе !!! У ньому вже щось є загнане , чи він у тебе пустий ? Його ще не перешивали ?
Krasyuk:
Його мені принесли сказали щоб перешив. Там стояла 5,05 прошивка. Я з нього стянув сортіровку. Перешив тюнер в 5,24. Завантажив його в заводські установки і все і після того він нехоче шитись.
Я його розібрав подився там компорт напряму впаєний в плату.
Marcin:
Na moju dumku treba zadzwonyty do Shinchujasia do wyrobnyka danych tiuneriw i zapytaty po kytajsku szo wony takyj szmelc na rynok wypuskajut bo inaksze jak?
ioan:
попробуй но його прошити різними софтами,по черзі, від 800того,810,та 820, мав я такий фокус,800тий жеферсон прошився софтом 810 опена,шкоди не зробиш.Просто якщо не той софт то він не піде тай годі.Якшо ж не піде ні один ,тоді шукай причину в ком порті.
Навігація
Go to full version