Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

ремонт бп dmo265r

<< < (4/4)

Rostyk.07:
Цей дефект не новина я про нього на форумі писав ще три місяці назад!!!

Android-80:

--- Цитата: Wasja від 17:05:28, 22 Вересня 2008 ---...чути слабеньке цокання блока живлення- несправний діод Д5,на прозвонку звониться як нормальний...

--- End quote ---
Клацання чи цокання в БЖ є явним пробоєм діода у вторичці, бо при пробої діода в первинному колі - відразу вилітає запобіжник :-Р При перевірці діодів завжди потрібно випаювати один з кінців і перевіряти на пробій тим же тестером в режимі мегаом... Щось я ніяк не можу "догнати" ваше - на прозвонку звониться як нормальний :knuppel2: То теж саме, як поганий діагноз патологоанатора без вскриття.
Нічого особистого. Написав, як попередження для інших...

Rostyk.07:
Android-80,тут я з тобою не зовсім згідний.Бував в мене такий самий дефект виноватий був як писав уже вище автор діод у первиному колі.Симптоми чути цикання і напруги на виході всі скачуть,(діод обривається і відновлюється) відповідно тюнер не запускається. 

Ігор Горбусь:

--- Цитата: kovall від 11:20:44, 14 Лютого 2008 ---хто міняв і який аналог мона поставити замість dmo265r  в бп оптікум 4100с an24

--- End quote ---

--- Цитата: jocoka від 20:55:24, 17 Березня 2008 ---Був сьогодні на ринок DMO265 небулотільки DMO365 він підійде

--- End quote ---

Вирішив поексперементувати , так як у самого попалася така ситуація , полетіла на Ортоні 4100с
мікросхема DMO265R , а під рукою були тільки DMO365R . Крім того на самій платі даного блока
живлення під випаяною мікросхемою пише DMO365R . В неті десь вичитав що вони суттєво не
відрізняються , тілько DMO365R чуть сильніший по потужності .  Запаяв , тюнер запустився , всі
напруги в нормі , ну може чуть - чуть завишені в межах допустимого !!! Так що можете сміло
ставити на блок живлення Ортон 4100с замість DMO265R - DMO365R , вона підходить !!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version