Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DREAMBOX DM 500-S (китайський)
ioan:
я тільки одного нерозумію. чому лізти на антену?напевно більше ніж по дриму не розжовано ні про один тюнер.що мішає залити любий список каналів та налаштувати під любу антену? це ж проще простого!!!
tosat:
З практики замітив, що дріми 500s (Енігма1) нормально працюють тіки з відповідним кабелем, (наприклад Finmark 660) та відповідним дісеком, дуже не люблять "нема сигналу" - зависають..так що настройки каналів мають бути актуальні..
Astronomy:
Да нормально Дріми (китайці працюють) якщо кабель нормальний і дісек,і віповідно правильно налаштований тюнер,а якщо руки не стой сторони ростуть то це ноги ,тоді треба налаштовувать глобо, і .........
nico2:
Бачу чим далі в ліс ,ви ж читайте уважно ,кабеля в мене чорні німецькі з 90% опліткою в гелевій оболочці, дайс після атласу ратек до якого прикручений дракон з експресом22 через дайси вінквест які років 10 тому були самими кращими самими якісними і які працюють з любими ресами які тільки існують ,просто той "китайська мрія"не тяне мабуть з своїм перетворювачем 30 метрові кабелі і попросив я список якраз щоб загнати бо не бачить ніяким падом готбірд і не можу сам його прописати і взагалі не трогаю я вашого китайця і на очі бачити не хочу хочу забити список і віддати і забути про нього !!!ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!!
lvoldemar:
--- Цитата: nico2 від 11:23:42, 29 Квітня 2013 ---той "китайська мрія"не тяне мабуть з своїм перетворювачем 30 метрові кабелі
--- End quote ---
У мене тягне 42 метри, кабель Commscope.
Навігація
Go to full version