Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (24/28) > >>

bodyan:

--- Цитата: bodyan від 13:30:23, 17 Серпня 2012 ---NabiloDM500-V08-MAXVAR
Логін: root
Пароль: dreambox

Додав:
- оновлений список каналів від 17 серпня:
Eutelsat W4/W7 36.0°E Hot Bird 6/8/9 13.0°E Astra 4A 4.8°E Amos 2/3 4.0°W
- емулятори: mgcamd 1.35, oscam-ymod 18t33 (налаштований на роботу з картками XtraTV)

--- End quote ---

nico2:
В кого є   актуальний список на дракона  на цей брухт бо він в мене готбірд не тяне мабуть для його живлення кабеля задовгі ,використовує його хазяїн як глобо без нету буду вельми вдячний!!!!

slavon:
Ось список каналів на 3-х голового + 36Е - правив для одного клієнта.

--- Цитувати --- на цей брухт бо він в мене готбірд не тяне мабуть для його живлення кабеля задовгі
--- End quote ---
Це софтові та Атлас , інші на закритому Лінуксі металолом, а це ПРИЙМАЧ. Попробуй інший софт, також можливо треба буде підібрати дісік.

nico2:
Це я в себе повинен лізти на тарілку міняти дайс щоб це гівно прошити, шось ні один софтовий такі приколи не викидує,прошивка з ремонтом займає 15 хвилин, дякую за список та не хочу знов влізати в полеміку на рахунок лінуксоїдних, Атласи просять вже всю нервну систему зїли побачивши в сусідів,та нема ні атласів ,ні тигрів ось такі вони херові, є тільки двбт-2 ,читаю я і про дріми і про- ю-уно і уявляю коли всі ті глюки будуть у кліентів вискакувати пропадає всяке бажання з ними мати справу,тим більше кому встановили шарінг не знає свого паролю ні один не те шоб налаштування сервера ,а в вихідні коли наприклад грає шахтар звонять мені чомусь бо той хто клав в вихідні трубу не бере, мені в мої 50 мінінгіту і так хватає з ремонтами і прошивками які наліпили "фахівці" і після яких чомусь дають мій телефон ,а цей ПРИЙМАЧ я б засунув китайцям в сраку якби то не знайомого доньки!!

slavon:

--- Цитувати ---Це я в себе повинен лізти на тарілку міняти дайс щоб це гівно прошити
--- End quote ---
А шо поробиш ??? Або як кажуть у нас кому зараз легко ??? Не знаю в мене стоїть 8/1 Ортон - працють усі тюнера - Дріми СДі ХД, Фулани і Фортіси ХД, а також практично усі СД які підтримують протокол 1.1 (окрім звісно аріон-подібних і 1 лінійки Жлобо),3 для них в мене є окремий кабель з 4 портовим Дісіком 1.0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version