Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (3/28) > >>

muroslav:
Доброго ранку.Я зрозумів не має значення,який китайський і ціна.Вибір буде на фарт.

leksfb:
Взагалі то є різниця ! Є дріми виготовлені в Китаї на фабриці , і зроблені в підвалі . Причому різниця досить сутєва .Я купив перший дрім на базарі - два рази за тиждень ремонтували,потім ввідав. Наступний дрім взяв в людини яка дає гарантію на нього :),і  вже третій місяць користуюсь(тфю-тфю)-без проблем. В дрімаг головне поменше лазити в середину ,"вдосконалювати" їх .Буде цікаво -знайду його телефон.(Львів).

muroslav:
В принципі цікаво.Хочу почати з 500 дріма.(Раніше мав справу з openbox-який вже себе
вичерпав,а нова серія поки сира).

vitivan:
Про який підвал ви говорите? Тюнера виготовляють повністю цивілізовано на фабриках.  Фарт тут теж непотрібен є1 рік гарантії!

Android-80:

--- Цитата: vitivan від 12:29:33, 24 Березня 2010 ---Про який підвал ви говорите? Тюнера виготовляють повністю цивілізовано на фабриках.  Фарт тут теж непотрібен є1 рік гарантії!

--- End quote ---
Класс O0 :2funny: *-A Я вже замахався людям це пояснювати. В підвалі можуть шити штани, куртки чи тапочки, а техніка, можна сказати,-високотехнологічний продукт. Уявіть собі як китайці травлять плати до дрімів :-Р та щей масово, а потім детальки SMD допаюють і проц BGA типу до витравленої в підвалі материнки. Люди, там на фабриках все роботизовано, а роботи коштують немалі гроші, деякі до лімона дошкалюють.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version