Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (4/28) > >>

vitivan:
Скоріше ми китайці, (я для порівняння говорю невобіду для наших людей) а не вони, там технолії там прогрес, а ми дійсно все по підвалах робимо бо вище не пускають нас .....

ioan:
А ще добавлю від себе.Це стосується про різний "китай" , наші ж їдуть туди , і стараються взяти тма найкнайдешевше, а тут продати подорожче. Не всі правда , но думаю велика  більшість. тут же спрацьовує як цепна реакція, ми теж хочем купити подешевше , а потім кричимо , китай  фуфло. Просто потрібно запамятати просте правило. Скупий платить двічі , дурак - тричі а ідіот постійно :2funny:
І не забувайте , порох придумали китайці , тай шовк від них. а то шо їх багато той дешева робоча сила, звідси дешевий товар.Сам дримів поставив силу силену , за всю практику один прийшлось викинути. Ніколи небрав самих дешевих. Завжди вибирав золоту серединку.
 Удачі юним дримоводам *-P

Ronaldo:
Доброго дня! Допоможыть будь-ласка мені! Така проблемка, тюнер Дрим 500 + Darkstar 2, все працює, але не можу встановити на тюнер російську мову, скачую нажавши 2 рази синю кнопку, скачую російський пакет, а при перезагрузці в меню вибору мови так і залишається англійська і італійська. Чи можливо з домомогою програми DCC якось вирышити це питання! Дякую!

Astronomy:
 зайдіть по фтп і поставте на локаль 755

Ronaldo:
Стоїть 755 в атрибутах, а папці ru пусто. так має бути чи ні?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version