Автор Тема: Змініть заставку на своєму Глобо !  (Прочитано 17870 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Викладаю програму, котра обіцяє можливість зміни заставки в тюнерах з АЛІ 3329С, для радіо - теж.
Пробуйте та відпишіть, чи вийшло в кого що-небудь.

Завантажити
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #1 : 21:04:48, 07 Лютий 2008 »
Обережно ТРОЯН *-Y

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #2 : 21:16:34, 07 Лютий 2008 »
Мій Нод теж матюкнувся *-G

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #3 : 21:31:34, 07 Лютий 2008 »
 *-G

Відсутній rocker

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1165
  • Рейтинг: +292/-0
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #4 : 21:31:50, 07 Лютий 2008 »
і мій симантек мовчит як партизан.

ту sat-pl? а то до чого такі заяви?  

п.с. ти б краще мав повагу до старших, замість того, щоб пінитись!

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #5 : 21:38:16, 07 Лютий 2008 »
Мій KIS теж мовчить... значить немає віруса *-F
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній rocker

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1165
  • Рейтинг: +292/-0
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #6 : 21:42:12, 07 Лютий 2008 »
ну тут напевно варіант, що каспер і нортон на ніц не здатні або нод всіх випередив в свому розвитку ))

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #7 : 10:15:02, 08 Лютий 2008 »
Хлопці, ну ви ж не малі діти, маєте мати нюх на такі речі - якщо там є вірус, то просто хай адміни видалять той файл.Ну не я ж запхав віруса (якщо він там є) в той файл :-) Хоча при теперішній технології я б так і робити не став, є надійніші методи :) 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #8 : 08:25:08, 01 Квітень 2008 »
В мене теж нод каже що там троян. *-Y

Відсутній feca

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #9 : 16:25:51, 01 Червень 2008 »
 хмеле virus help

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #10 : 18:50:39, 01 Червень 2008 »
Dr Web каже що віруса намає, оновлення баз було  три дні назад

Відсутній Logotype

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +1/-0
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #11 : 23:01:19, 14 Липень 2008 »
моє враження від роботи НОД-антивірус - працює легко, не навантажує "залізо", але евристика настільки "евристична", що будь-яку программу що працює з кр__ком або ке___геном вважає шпійонською, а матюкається наче на вірус. Достатньо просто призупинити сервіс egui, зробити необхідне, та й оновити його роботу.

Відсутній coolman

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #12 : 23:26:50, 14 Липень 2008 »
Хлопці, тема про програму для зміни заставки, а не для обговорення антивірусів, для цього є розділ Захист комп'ютера. Я вважаю це за ОФФТОП! Прохання перенести усі непотрібні повідомлення у розділ "Смітник"

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #13 : 02:32:50, 20 Липень 2008 »
То все таки комусь вдалося змінити заставку на Глобо?

Відсутній Володимир

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +10/-1
  • Vovan
Змініть заставку на своєму Глобо !
« Відповідь #14 : 08:46:47, 04 Вересень 2008 »
Там 100% ТРОЯН !!!! Я підхватив  *-I

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 9030
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1504
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 786
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1908
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 2087
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa