Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

PAUXIS ТА 88:88

<< < (2/4) > >>

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 11:22:49, 07 Лютого 2008 ---Вже віддав того пауксіса назад,мучив його мучив,але так і не розблокував ту флешку Sharp LH28F800BJ.
--- End quote ---

Добре, віддав так віддав, а хоч пробував прописати ті стрінги в інішку ЖКейс-а, що я тобі підкинув?

Android-80:
Звісно,що спершу прописав в інішку,але без толку. Закінчив я подачею 12-ти вольт на флешку,але теж безрезультатно. Думав,що тими 12-ми вольтами проц підсмалив,але підставивши робочу флеху від пауксіса(з робочим дампом) той тюнер таки ожив. Віддав його в робочому стані O0

ЗІ. Флешка метрова залишилась після тюнінгування пауксіса в опен. *+*- І тепер маю на руках лишень заблоковану флешку mog,так як робоча пішла з клієнтом... :'(

sasha1968:
З павуками ніхто не морочить голову. Ставиться FLASH AM29LV160DB,
в неї шиється дамп від ГЛОБА

зовсім знімаються такі елементи
Q5,R27,CR2,R39.
запаяти перемичку на місце R38!

Далі
RL1 знімається і база QL1-через 10ком на масу
RK8 знімається і база QK2-через 10ком на масу
RL2 знімається і база QL2-через 10ком на 40 лапу процессора

Правда некоректно робить морда треба пульт від ГЛОБА і ще треба розібратися
з памяттю EEPROM її в павука немає бо не запамятовує мову меню і частоту
ремодулятора.
Я ставив 24С16 не помню здається 194 і 195 лапу процессора SDA і SCL.
Подальшого тюнінга не робив бо павук це  ~~  планово-убиточне предпріятіє.

SashaMaster:
Привіт Народ. Прошу вашої допомоги щодо Pauxis 8822. Поставив в нього флешку Intel TE28F800, все нормально: флешка нормально стерлася і прошилася. Тюнер вкючився і ніби-то все нормально, включаю-виключаю всі настройки все зберігається. АЛЕ коли я роблю якісь зміни чи то редагую канали чи то прописую нові а після того виключаю тюнер то всі настройки всі канали і всі спутники видаляються. Я думав що це флешка, але переміняв їх кілька: TE28F160C3B, M29W160ET, M29W800AT і у всіх те ж саме. Не знаю що робити, це не перший мій Pauxis, а всеодно не можу зрозуміти в чому лажа. Допоможіть!!!

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 11:22:49, 07 Лютого 2008 ---Вже віддав того пауксіса назад,мучив його мучив,але так і не розблокував ту флешку Sharp LH28F800BJ. З інтеловською все виходило на Ура. 13+14 на 3.3 вольта. А тут ну н *-Gіяк Весь даташит на дану мікросхему перечитав,ось прикладу. Якщо комусь вдалось її розблокувати без програматора,а на Джитагу-пишіть,пригодиться на майбутнє.

--- End quote ---

Ото в аттачі, як ту флеху розблокувати :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version