Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
PAUXIS ТА 88:88
Yaro:
--- Цитата: SashaMaster від 17:07:09, 03 Березня 2008 ---коли я роблю якісь зміни чи то редагую канали чи то прописую нові а після того виключаю тюнер то всі настройки всі канали і всі спутники видаляються.
--- End quote ---
На мою думку, то програмне забезпечення тюнера не зовсім коректно працює з вказаними типами флешок (прошивка не коректно розпізнає ті флешки) - тому після спроби внесення даних і їх збереження тюнер не розуміє, чого від нього хочуть, і все зноситься. Ситуація доволі стандартна, це буває і на інших тюнерах. Вся справа в тому, що виробники самі вирішують, які з мікросхем прошива має підтримувати і розпізнавати коректно, а які - ні.Відповідно й прошивки замовляються такі, які хоче виробник того чи іншого опуса. Ще один спосіб відбити бажання від колупання в тюнері :)
--- Цитата: sasha1968 від 21:28:59, 28 Лютого 2008 ---З павуками ніхто не морочить голову. Ставиться FLASH AM29LV160DB,
в неї шиється дамп від ГЛОБА
--- End quote ---
Я далі витер, бо буде оверквотінг :) А тобою описане, випадком, не частина від переробки Пауксіса в Опен-100 ? Бо там процедура не з тих простих, геморойно трохи...тут простіше набагато. Чи твій варіант був випробуваний? І чи не треба там ще чого-небудь додати, до того опису. Ну може упустилося дещо?
Дякую.
SERS3333:
--- Цитувати ---
А тобою описане, випадком, не частина від переробки Пауксіса в Опен-100 ? Бо там процедура не з тих простих, геморойно трохи...тут простіше набагато. Чи твій варіант був випробуваний? І чи не треба там ще чого-небудь додати, до того опису. Ну може упустилося дещо?
--- End quote ---
Якщо цікаво ,то у мене є пауксіс 8822 перероблений, з софтом від глобо,можу викласти фото
Yaro:
Фото, ясно, цікавить, більше все ж таки цікавить опис такої переробки :) Мається на увазі опис трохи детальніший, як виклав sasha1968, у випадку, якщо там взагалі є що-небудь додати. Якщо цей опис вичерпний - тоді питань нема.
SERS3333:
Переробка пауксіс 8822 на глобо:
-RK11-зняти
-База QK2 через 22ком(RK8) на масу
-RL2 -зняти
-Флешку поміняти на 2-метрову
-знизу плати зробити так,як на фото
-залити софт від глобо
В результаті ,ще треба доробити сом порт і поставити еєпромку(24с08)-останнє
я не робив
Один такий зразок у мене працює
SERS3333: