Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4+1? міф, чи реальність?
Android-80:
Романе,раджу в вашому випадку приліпита ще одну тарілку 60см. для 15W,знявши голову з астри та використавши її до 60-тки. Абож використати дісек на 8 виходів,або 12-ти вольтове реле плюс ще один дісек.,не чіпаючи вашої астри. ca.,
roman_p:
Дякую за пораду ca., але я читав на форумі в повідомленні "Новий підхід до трьохголового", що треба міняти позицію тарілки (і ви мені це радили). Мені цікаво знати "як принцип", припустимо, що я доставлю ще одне реле+дісек, чи буде працювати, якщо не чіпати "тарілки". Чи можливо потрібно до цього самого обладнання поставити тарілку, наприклад 1,2 м?
Android-80:
Принцип полягає в тому,що у вас є лишень в дісеку чотири порти,які у вас задіяні і для того,щоб підключити ще додаткові порти,-можна поставити восьмипортовий дісек(перевага якого є в тому,що використовується один кабель від тюнера до дісека),або додаткове реле(0-12вольт) для піключення того ж телстару. Але при наявності реле потрібно тягнути ще один кабель до вашого тюнера.
Якщо у вас стоїть система на 0.9 тарілці,то для перегляду телстара вам буде необхідно доставити ще одну тарілку. Вистарчить для вашої місцевості і 0.6.
ЗІ. Інформація про підключення 8-ми портового дісека та реле(0-12) є описана і розжована,достатньо докласти ваших зусиль,для пошуку,яким сам дуже часто користуюсь. Тому прошу не писати дурних запитань :knuppel2:
adass:
Згоден з тим що вимовлене вище,але навіщо реле та 8 портовий Diseqc,можна встановити сумматор на sirius та amos тому що транспондери які нас цікавлять з цих супутників знаходяться в одної полярізації
Dirty:
--- Цитувати ---але я читав на форумі в повідомленні "Новий підхід до трьохголового"
--- End quote ---
ну то треба було в тій темі продовжувати...а не плодити двійників
--- Цитувати ---можна поставити восьмипортовий дісек
--- End quote ---
можна...але треба 6ти портовий
Навігація
Go to full version