Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4+1? міф, чи реальність?
roman_p:
:lamer: Привіт усім учасникам форуму.
Я порівняно недавно поставив тарілку (пів року тому) та й почав цікавитись, що тут до чого, в мене стоїть на чотири супутники: Астра, Сіріус, Хотбірд, Амос. Тут на сайті знайшов, що непогані канали знаходяться на супутнику Телстар 12 (15W), особливо дуже хочу знайти канал National Geographics на російській мові, бо в мене по кабельному він є, але кабельне аналогове, тому якість самі розумієте, не дуже. Тому, хочу запитати, чи є технічна можливість, не повертаючи тарілки доставити п"яту головку? Також дуже прошу порадити, які технічні рішення для цього необхідно зробити?
roman_p:
І ще хочу додати. Звиняйте, якщо ця тема вже десь обговорювалась на сайті, можливо я її опустив, чи не знайшов, просто скеруйте в потрібному руслі? *-I
roman_p:
І ще мабуть додам, в мене приймач - копія Оупена Х800,антена 90см,Львівська обл
Android-80:
Cпершу потрібно було написати розмір вашої тарелі. Якщо 1.2 то є така можливість,але ви тоді позбудитесь можливості перегляду астри :'( Для цього потрібно фокус вашої тарілки поставити не на сіріус,а на амос. Тай в додаток ваш хотбірд послабне в прийомі. *-F
roman_p:
Тареля, в мене майже стандартна :) 90 см. Наскільки я зрозумів, без мотора це неможливо 4+1
Навігація
Go to full version