Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
shpak:
Опишу ще раз проблему, з якою ми з товаришем зіткнулись і яка описана вище. Займаємось Сат-тв вже досить довго (більше 3 років). Прошивали тюнера і на роботі і вдома без проблем. Поки одного раз не зустрілись із коростою із серії 3000-6000. Спочатку спробували злити настройки. Не вдалося, потім перепрошити. Ніяк. Пробували на трьох компах на різних компортах, різними (завідомо робочими) кабелями. На всіх компах стоїть ХР СП2. Потім цей тюнер перешився з тюнера на тюнер і був відданий клієнтові. Але найбільше западло сталось потім, тепер на цих трьох компах не можна перешити ні одного тюнера серії 6000. В домашніх наших компютерах куди ця короста не втикалась процес нормальний на тюнерех всіх типів. Виглядає що це не проблема тюнера, а проблема ПЗ на компютері. Причому всі перечислені дії в вищенаведених постах робили. Далі - ступор. Будемо вдячні за будь-яку свіжу ідею
Анат:
Доброго дня всім і Вам особисто shpak дякую за черговий відгук.
Я себе дуже дурнем не вважаю, все таки три роки цим ділом займаюсь сер'йозно, хоч скільки не вчись всього знати не зможеш але стрімлення має бути до більшого. Звичайнісенько в мене той же випадок що Ви описали. Як з системи ту холеру вичухать я ще не знаю. Переставляв вінду, форматнув декілька разів і ніфіга. Сидить вона десь дуже надійно.Ясно що вінта я не збираюсь викидати із-за однієї моделі ресів тим паче що вінт в компі єдиний. В реєстрах файлів колупатись ще кеба не досить розвинута. Ото ж і думаю що може хтось із програмістів прочитавши оцю біду якихось ліків порекомендує. Дякую!
SashaTv:
Можна уявити що у Вас спільна проблема з прошиванням.Це можуть бути віруса Рекомендую покласти в систему DrWeb,обновити його і повністю просканувати.Якщо DrWeb найде хоча б один вірус-тоді замінити усі проги-прошивальщики на нові.Демку DrWeb 30 днів можна на офсайті.
PC:To Анат-Ви форматували вінчестер але напевно Upgrade tools 1.07.exe лишили стару.
shpak:
На одному з трьох компютерів, які перестали прошивати стоїть ліцензований DrWeb. Ніяких проблем не знаходить , обновляється щодня. Дійсно дуже подібно на те що компи хапанули якийсь вірус з тюнера після якого перестали прошиватись інші тюнери. Але як на мене це щось подібне до фантастики.
SashaTv:
1.Попробуйте переіменувати файл короткою назвою-напр. 1234.bin
2.Перемістіть файл прошивки і Upgrade в корінь диска-можна на робочий стіл
3.Переіменуйте Com 1 в Com 2 в"Диспетчере устройств"-перегрузіть комп
3.Викладаю другу версію Upgrade 1.0.7-протестуйте
Навігація
Go to full version