Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (76/96) > >>

qvestyara:
а інакший тюнер тієї самої моделі шиється????? виміряйте точні напруги на блоку живлення 3,3В 5В, 12В

Анат:
  qvestyara, вибачаюсь. Дякую за відгук. Шнур ні при чому т.як через нього другі реси шиються на УРА. Прога  що дали також не пішла пише File wrong! або CPRS232_New.exe визвало ошибку і т.д. Просто я вже  взагалі нічого не розумію. Вроді все є і тут же нічого немає. От як це врозуміти? Все одно приємно що є ще цей форум де звертають увагу на чужі проблеми і хотять допомогти. Дякую.

Анат:
 Вибачаюсь, ще одне доповнення. Вже більше десятка я на цьму компі пробував Глобових 4000-6000 і клони і не клони ні один не сконектився. Піднімаюсь до другого компа і все ОК. Шилися і такі де замість 3.3 було 3.05 вольта. А на цьому що експерементую 3.2;5.1;12.3 Краще вже не зробиш. Желізяка така.

SashaTv:
Я так розумію що зараз на компі стоїть Windows 2000.Поставте чистий Windows XP SP2 -/білли,звері і тому подібні некласти/.Потім той патч що я виклав раніше. Все має заробити

Анат:
SashaTv  дякую за допомогу. Ви маєте на увузі оцей патч - cpugrade-fta.7z .Завтра переставлю ще останній раз вінду і мабуть прийдеться ще одного бука брати із-зі ціх Глобів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version