Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
Анат:
А як же я на всьому тому обладнанні (і з'єднувальному шнурові) підключаю Глобик 4100С і він чудово шиється? От в цьому і річ, що не врозумію що трапилось. Сьогодні з ранку - на працю, а завтра - цілий день над цим питанням. Дякую за відгуки.
Анат:
Що до з'єднати корпуси ресу і компа - це єдине мабуть що не робив. Думав що по кабелю вони однак з'єднані, та і до цього все ж робило . Зроблю - обов'язково відпишусь.
bogdanbg:
В мене аналогічна проблема з тюнерами Globo 4000-6000.Перестали прошиватись після того як я хотів злити список каналів щоб подивитись DISeC в тюнері бо на роботі немає телевізора.Пробував на своєму комп'ютері,на другому в якому два компорти і в товариша.Шнури пробував 3 різні один з них повний.Тюнер перешив з іншого без проблем а наші комп'ютери перестали прошивати дану лінійку тюнерів.Вдома спеціально пробував заливати прогою софтом і списком з флешки що і на роботі і без проблем.
peetr009:
В компах, як і в тюнерах є блок живлення і взалежності, від навантаження, на виході іноді завнижені напруги і сила струму. Ось наприклад на моїх двох ноутах накопичувач працює без додаткового живлення на основній шині, а на стаціонарному без додаткового живлення не запускається. Теж саме на тюнері без додаткового живлення не йде, а на моїй переробленій ДВД-ці(переробив БЖ)-працює теж без додаткового живлення. В більшості варіантів, коли комп не шиє глобоподібний,то допомагає ремонт блока живлення самого тюнера... :2funny:
Накопичувач-це переносний вінт :2funny:
caxa:
--- Цитата: Анат link=topic=244.msg78301#msg78301 date=1257541679 скрив і напруги заміряв (замість 3.3 було 3.12) Які думки?
[/quote ---
І всетаки кондюк поміняй по 3,3 в...щоб не було там пуьсацій а тоді експерименти у мене проблеми з прошивкою всі лікувались так
--- End quote ---
Навігація
Go to full version