Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (72/96) > >>

Анат:
Вітаю всіх на форумі. Перечитав всі пости і вирішив відписати своє. Були два запитання анологічні  але незовсім. В мене перестали конектиться приймачи Глоби 4000-6000 з компом (н.буком) при прошивках.Вже за ці дні десятка два перепробував.  Шилося до цього все ОК. Всі решта існуючих моделей  через компорт 1  на цьому компі прошиваються. Той же рес, що не конектиться з прогою ставлю на другий комп і все шиється. Яка тут логіка? Як би Б.Ж. несправний, то чому на другому компі цей рес шиється. Один за раді цікавості скрив і напруги заміряв (замість 3.3 було 3.12) Якби в компі вилетів компорт1 (RS232) то тоді б не шилися і приймачи Globo 4100C, 7010А, Аріони і т.п. в прогаг яких стоїть робочий порт1. Я вже систему три рази переставляв думав на це. В неділю ще вб'ю  день, підберу показниковий по напругах рес і відпишусь. Але все рівно - чому ж цей комп став таким що до ціх глобів?  Хіба таке  можливо? Які думки?

tosat:
перестав ще раз прогу...

Анат:
 З форуму Sat-expert  дали Upgrade 1.0.7 з бібліотекою mscomm32.ocx; regsvr32. Скачав  свіжу - і такаж сама трабла.

zenoviy:
В такому випадку поможе тільки повний нуль-модемний шнур  O0

sienya:

--- Цитата: Анат від 21:07:59, 06 Листопада 2009 ---Вітаю всіх на форумі. Перечитав всі пости і вирішив відписати своє. Були два запитання анологічні  але незовсім. В мене перестали конектиться приймачи Глоби 4000-6000 з компом (н.буком) при прошивках.Вже за ці дні десятка два перепробував.  Шилося до цього все ОК. Всі решта існуючих моделей  через компорт 1  на цьому компі прошиваються. Той же рес, що не конектиться з прогою ставлю на другий комп і все шиється. Яка тут логіка? Як би Б.Ж. несправний, то чому на другому компі цей рес шиється. Один за раді цікавості скрив і напруги заміряв (замість 3.3 було 3.12) Якби в компі вилетів компорт1 (RS232) то тоді б не шилися і приймачи Globo 4100C, 7010А, Аріони і т.п. в прогаг яких стоїть робочий порт1. Я вже систему три рази переставляв думав на це. В неділю ще вб'ю  день, підберу показниковий по напругах рес і відпишусь. Але все рівно - чому ж цей комп став таким що до ціх глобів?  Хіба таке  можливо? Які думки?

--- End quote ---
Попробуйте з'єднити корпуси тюнера і компа.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version