Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (35/96) > >>

nico2:
І якщо є бажання надалі шити тюнера,потрібно придбати модем USB,а не видумувати перехідники usb-com які в два рази дорожчі від такого модему,так я зробив ,маючи на компі всього один ком порт,більше їх на сучасних материнках нема,а на деяких взагалі нема!!!!!!!!!

sashko2:
Я собі спеціально для цього діла купив  плату послідовного інтерфейсу з 2 портами X-СОМ-2 - 90гр.
(1 сом був на материнкі), і всі проблеми вирішені... Швидкість не буде нічим відрізнятися від стандартного порту... 
1сом для модему
2сом для шарингу
3сом для прошивки

nico2:
"Я собі спеціально для цього діла купив  плату послідовного інтерфейсу з 2 портами X-СОМ-2"

а це вже дорога в минуле,тим більше що сам віндовс дуріє при приєднанні зовнішніх інтерфейсів,знаю по проблемам в свого друга в якого теж є такий ,то дрова злітають, то не бачить приєднаного обладнання, я завжди намагаюся використовувати тільки то що є в компі,так мене навчив мій хороший друг програміст,і я вже не раз впевнився в його правоті,а модем коштує 130 гривень ,дешевший ніж комівський,причому комівський у мене не працює з відкритим доступом,хоча працює без проблем з договірним,от такі глюки!

sashko2:
А що би ви робили на мому місці ,якщо є тільки 1сом.
Для мого модему USB шнура немає (INTERTELEKOM),
шаринг - теж потрібен сом.,а прошивати як?постійно
вкл. та викл.  кабель. наприклад вчора прошив 12 Опенів.
За 2 роки з компом та з платою послідовного інтерфейсу з 2 портами
проблем не було .,що не скажеш про ноутбук.

alex1972:

--- Цитата: Yaro від 09:14:59, 02 Березня 2008 ---А модем мало просто від"єднати чи відключити, порт все одно за ним буде назначений  :D Треба ще через диспетчер задач видалити модем зі списку обладнання та обновити все обладнання кнопочкою вверху в меню диспетчера...бажано ще й перезагрузити комп після цього, але це коли як.

--- End quote ---
Теж думаю що треба видаляти. В WindowsXP(SP1) коли модем був вимкнений, то його не було і в диспетчері, а в WindowsXP(SP2) він там прописується постійно, незалежно вімкнений модем при загрузці cистеми чи ні. Принесуть ще один тюнер, спробую

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version