Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
alex1972:
Стояв у мене WindowsXP(SP1). Всі тюнери (в тому числі і той який принесли сьогодні) шилися без проблем. Нещодавно поставив WindowsXP(SP2). Сьогодні принесли тюнер, а прошиватися він не хоче. Не всановлюється зв"язок з тюнером. В прозі CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 висить напис "Connecting..." і все. Параметри com-порта виставив такі які були. Грішу на SP2, бо до цього проблем не було. Що порадите? Хотілося б знати у всіх з SP2 ш"ється нормально?
Yaro:
--- Цитата: alex1972 від 21:19:18, 01 Березня 2008 ---Хотілося б знати у всіх з SP2 ш"ється нормально?
--- End quote ---
У мене і ХР з SP2, і порт підпалений, а шити-зливати можна. Чи не зайнятий у тебе той порт, на котрому ти пробуєш шити, якоюсь іншою програмою? Може ти і сам порт вказав невластивий (тобто ти, можливо, вказуєш вже зайнятий порт)? Ще спробуй назву самого файла скоротити до 5 символів - і таке зустрічалося, ну приміром 12345.bin...
gotsanyuk:
Хм... в мене не один такий тюнер зустрічався, хоча в мене теж порт, підпалений, але треба бути впертим. Vic І все піде, тобто по декілька раз пробувати. Наприклад сьогодні принесли тюнер глобо (в мене з ними завжди проблема з з'єднанням) то я його ледве прошив, нарікаючи і на вінд. і шнур і ком порт :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
alex1972:
--- Цитата: Yaro від 21:43:51, 01 Березня 2008 ---У мене і ХР з SP2, і порт підпалений, а шити-зливати можна. Чи не зайнятий у тебе той порт, на котрому ти пробуєш шити, якоюсь іншою програмою? Може ти і сам порт вказав невластивий (тобто ти, можливо, вказуєш вже зайнятий порт)? Ще спробуй назву самого файла скоротити до 5 символів - і таке зустрічалося, ну приміром 12345.bin...
--- End quote ---
Та вроді все перевіряв. В мене всього один com-порт, на ньому висить модем. я його відключав, нічого не помогло. А що якщо придбати перехідник usb-com, як через нього ш"ється тюнер? Тоді не потрібно буде постійно модем відключати, та й можна буде комп не вимикати щоб від"єднати кабель
Yaro:
--- Цитата: alex1972 від 22:16:31, 01 Березня 2008 ---Та вроді все перевіряв. В мене всього один com-порт, на ньому висить модем. я його відключав, нічого не помогло.
--- End quote ---
А модем мало просто від"єднати чи відключити, порт все одно за ним буде назначений :D Треба ще через диспетчер задач видалити модем зі списку обладнання та обновити все обладнання кнопочкою вверху в меню диспетчера...бажано ще й перезагрузити комп після цього, але це коли як.
Навігація
Go to full version