Автор Тема: New Star st 203  (Прочитано 12761 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
New Star st 203
« : 18:58:19, 23 Січень 2008 »
Сьогодні перший раз попався в руки тюнер New Star st 203. Обшукав цілий форум (може погао шукав), так і не знайшовши чий клон, як його шити чим шити??????? Може хтось знає і підкаже.  *-I
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2243
  • Рейтинг: +3461/-3
New Star st 203
« Відповідь #1 : 19:08:49, 23 Січень 2008 »
Зайди на NEW STAR PORTAL, там знайдеш інфу.

http://newstar.dvb-board-pl.com/news.php?readmore=51


Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
New Star st 203
« Відповідь #2 : 20:13:02, 23 Січень 2008 »
Я польську взагалі не знаю.....  :'( Може хто пояснить по українськи??? Ну хоча б чій клон  :(
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2243
  • Рейтинг: +3461/-3
New Star st 203
« Відповідь #3 : 20:35:59, 23 Січень 2008 »
Я польську взагалі не знаю.....  :'( Може хто пояснить по українськи??? Ну хоча б чій клон  :(


Наближений до Opticum 2003 FTA, але не знаю чи 100% клон.


Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
New Star st 203
« Відповідь #4 : 20:40:13, 23 Січень 2008 »
На одному з інших форумів написали таке: но в нім меню як в Євросатах...

S170EC
- Arion AF-1700
- Ferguson AF-4018SE
- DSR 5001 (в основному не плюс, але зустрічаються і плюсові моделі)
- OpenBox F-100
- Майстер Champion DSR 999
- SatStar DSR 2200 FTA
- New Star ST-205
- New Star ST 202
- New Star ST 203

S150EC (FTA модель)
- Ferguson AF-3018SE
- NewStar ST-202
- DSR5001Plus (увага!!! тільки ПЛЮС-модель, хоча DSR5001Plus може бути і іншою моделлю) 
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
New Star st 203
« Відповідь #5 : 20:55:05, 23 Січень 2008 »
Я польську взагалі не знаю.....  :'( Може хто пояснить по українськи??? Ну хоча б чій клон  :(

В чора мав NEW STAR st-202 він шиється таксамо як аріон, фергусон, лембкрг
тільки в заді СОМ мамка тобто з дирками, можливо ваш такий самий меніб фотку

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
New Star st 203
« Відповідь #6 : 17:59:08, 24 Січень 2008 »
Ось і та проклята морда  :tickedoff:  Може хто знає пльську зміг б пошукати прошивку, або канали і програми щоб їх заливати.     

:'(БУДЬЛАСКА :'(
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
New Star st 203
« Відповідь #7 : 18:37:25, 24 Січень 2008 »
Твій 203 на диво схожий на New Star ST-201 & Sat DVB-5013/5013M, подивись-но викладений пдф для цих моделей...вона на польській мові, але картинки перекладу не потребують :)

Якщо це те, що треба - то отут http://newstar.dvb-board-pl.com є все необхідне.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
New Star st 203
« Відповідь #8 : 18:46:35, 24 Січень 2008 »
А яке меню? якщо похоже як в аріонах,лембергах,фергусонах
то ший таксамо як їх, і якшо взаді СОМ- ПОРТ мамка тобто з дирками то розпайка шнура така (1-1, 2-2...9-9, бажано корпус-корпус).

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +241/-2
New Star st 203
« Відповідь #9 : 18:48:18, 24 Січень 2008 »
http://newstar.dvb-board-pl.com/downloads.php?cat_id=4 (тиснеш "Pobierz")-це редактор каналів, але пишуть шо тільки для фірмваре і не дуже досконалий.
http://newstar.dvb-board-pl.com/downloads.php?cat_id=1 шукай Paczka z softem firmowym 1.1.1 це як пишуть софт + лоадер.
http://newstar.dvb-board-pl.com/downloads.php?cat_id=6 тут списки каналів.
Якщо треба щось перекласти з польської стукай в асю 281175552 

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2243
  • Рейтинг: +3461/-3
New Star st 203
« Відповідь #10 : 18:48:20, 24 Січень 2008 »
Якщо це те, що треба - то отут http://newstar.dvb-board-pl.com є все необхідне.

Ось цитиата з того ресурсу.

Цитувати
Tak truliście mi cztery litery przez ostatnie kilka dni ( :P ), że w końcu pobawiłem się tym ST-203 i...

Złe wiadomości - tuner jest faktycznie zbliżony do Opticuma 2003 FTA, ale niestety tylko zbliżony. Softy mają różne nagłówki, różna jest komunikacja przez RS232 (choć podobna). Nie ma czym wgrać softu, nie ma softu, nie ma edytora list kanałów, nic nie ma. Ciemno to widzę.

Póki co zrobić nic nie moge. Obecnie trzeba się skupić na odnalezieniu jakiegoś loadera softu i klonów, ale nie tylko zbliżonych, ale 100% klonów. Zaczynam się rozglądać, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Думаю, що зрозуміло без перекладу. Поки що всі в пошуку 100%-го клону.


Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
New Star st 203
« Відповідь #11 : 18:51:57, 24 Січень 2008 »
http://newstar.dvb-board-pl.com/news.php?readmore=51
Самий перший лінк який видав Google  на запит New Star ST-203 :)

Цитувати
Oto co udało mi się wybadać (wszystkie wymienione tunery są zbliżone do ST-203, ale jak widać nie idealnie):

Astro ASR-625 - bajzel na wyświetlaczu, przy starcie miga logo i tuner zawiesza się
Digital 1006 - bajzel na wyświetlaczu, tuner natychmiast się zawiesza (nie kończy bootowania)
FTE Max S100 - chodzi normalnie, da się skanować itp. Niestety po pierwsze nie działa pilot (za to działa pilot od FTE Max S100), nie działa część EMU softu - mimo obecności kluczy nic nie chce dekodować, przy wejściu do edycji kluczy restartuje się i po trzecie - nie chce przejść na czuwanie - restartuje się i powraca na ostatnio oglądany kanał
Globo 7010 (na niego jest EMU z Rosji) - bajzel na wyświetlaczu, natychmiast się zawiesza
PremiumX Plus 8700 - totalny zonk, po zastąpieniu boota swoim blokuje wgrywanie innych bootów, nie chce łykać innych softów niż swój, trzeba robić zmyłki, z trudem da się tuner wrócić do działania - u mnie boota się przywrócić nie udało i teraz tuner ledwo co działa :(
Silvercrest SL-65 - startuje do ekranu w którym próbuje pobrać soft z satelity. Niestety dalej zero reakcji, pilot nie chodzi, softu z Astry nawet nie próbuje ciągnąć - zwiecha
SkyPlus 200 F - bajzel na wyświetlaczu i zwiecha przy bootowaniu - nie działa
Traxis DBS-3500 - za pierwszym razem coś próbował odpalić - były jakieś śmieci na ekranie, ale po restarcie zdechł i już więcej się nie odpalił. Szkoda, bo soft ma ciekawe możliwości (m.in. blind scan)

Zbliżony jest jeszcze soft od tunera Echolink 700, ale przy testach okazało się, że soft jest ten sam co do FTE Max S100 i te same efekty w działaniu ;)

Jak widać najbliżej jest soft od FTE Max S100 - jest to soft z EMU od naszych znajomych z Star 2 Software - robią soft także dla ST-201. Niestety nie chodzi pilot (akurat mam FTE Max S100 i mogłem sprawdzić pilot od niego, na którym ruszył), EMU z softu nie chce ruszyć (restartuje tuner przy próbie edycji kluczy), do tego nie da się go wyłączyć na czuwanie... Jedynie nie próbowałem na nim powrotu do ustawień fabrycznych - jeszcze to zbadam, ale wątpię, żeby to coś dało.

Uwaga dla eksperymentatorów - jak zabawę się rozpocznie nie ma możliwości powrotu do wersji orginalnej softu. Przynajmniej mi się to nie udało - zgrałem soft po RS-232, ale po jego ponownym wgraniu tuner nie podnosił się (choć może to być wina tego nieszczęsnego boota od PremiumX Plus 8700, który nie chce się podmienić).

Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany tematem - mogę wrzucić na serwer narzędzia dla ST-203 - loader z możliwością zgrania softu z tunera i wgrywania z opcją podmiany boota, a także edytor list kanałów (który działa nie całkiem poprawnie z ST-203, więc tylko jako zabawka może posłużyć...)

Edycja 15.11.2006 - pojawił się nowy soft dla tunerów FTE Max S100. Niestety jest gorzej niż było - tuner stale się restartuje, już się nie odpala. Na dniach postaram się naświetlić sprawę u twórców softu i zobaczy się, czy da się cokolwiek zdziałać...

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
New Star st 203
« Відповідь #12 : 19:04:28, 24 Січень 2008 »
А яке меню?

В тім то й діло що меню таке як в Євросатах  >:( . Я заливаю канали від євросата а вони не зберігаються в тюнері  :uglystupid2: Я додаю канали в ручну, а вони теж уже не зберігаються  :tickedoff: . невже флеха пішла спатки???  mog
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
New Star st 203
« Відповідь #13 : 19:12:25, 24 Січень 2008 »
Я недумаю що флешка пішла спати, попробуйте поміняйте бут і загрущик і доді шийте

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
New Star st 203
« Відповідь #14 : 19:15:07, 24 Січень 2008 »
Я недумаю що флешка пішла спати, попробуйте поміняйте бут і загрущик і доді шийте

Дуже цікаво, а де той бут і загрузчик узяти, як то прошивку ледве мож нарити....  *-G
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

 

Блок живлення ресивера Star Track 550D модель DVB SMPS265 VER3.0 не включається.

Автор KomelektronРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 748
Остання відповідь 08:20:53, 03 Травень 2020
від vasjabr
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1739
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Star-track-X 55 (3329C), або ті самі клoни: Oртони, Глобік..

Автор craftwarРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2175
Остання відповідь 19:16:27, 12 Лютий 2009
від craftwar
STAR TRACK 550D програми і все що з ним повязано

Автор duberРозділ StarTrack

Відповідей: 6
Переглядів: 3999
Остання відповідь 08:29:06, 19 Листопад 2009
від ecd
Прошивка, та завантаження списків каналів Star Еrack 550D

Автор Alex_FentyРозділ StarTrack

Відповідей: 1
Переглядів: 2746
Остання відповідь 13:05:06, 13 Серпень 2012
від bodyan