Приймачі DVB-S/S2 > CosmoSAT
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
polozS:
ще раз вибачте .У мене запитання , я зкачав редактор ключів Cosmosat Key Editor v1.0.4 ,хотів деякі ключі підкоректувати ,але незнаю як їх зберегти.Там єсть кнопка зберегти але вона зберігає ключ не в редакторі а в комп"ютері (де я вкажу) .Підкажіть хто знає як зберегти виправлені або змінені ключі.
polozS:
--- Цитата: bodyan від 21:15:38, 29 Жовтня 2007 ---Щойно доречі також попав в руки даний приймач. Софт для даної моделі аналогічний Глобоподібним 3000-6хх0. Залив до прикладу той же польський 3.3.83. Відкривається усе(з можливого на сьогодні) без проблем
--- End quote ---
а яким загрузчиком вливали софт 3.3.83
gotsanyuk:
Попавсь мені сьогодіні у руки даний 7400 приймач. :knuppel2: І поділюсь своїми враженнями. Найперше що мені сподобалось так це те що тюнер швидко переключає канали, навіть кодовані. Друге це сортування каналів усі канали я посортував досить швико (починаючи з нуля) mog І як завжди не без труднощів: списки каналів після заливання у тюнер не зберігаються у тюнері. тому я складав у ручну, може хтось підкаже шо то за біда?. + ще емулятор прийшлось включити насилу, просто щолкати потрібно більше не 4 раза. А в мненю в іграх (по моєму) в key...... повинно бути вимкнено :lamer:
Виклав б свій труд но я ніяк не міг злити канали з тюнера. (хоча робив усе по інструкції) :(
bodyan:
Дивує відсутність на ринку моделі 7800, рекламні проспекти якої роздавались на EEBC 07. Все таки цікава модель з timeshift-ом підєднанням юсб-накопичувача і т. д.
TNT:
--- Код: ---Скоро!
И будет еще пару сюрпризов! O0
Как всегда по отличным ценам
--- End code ---
*-P
Навігація
Go to full version