Приймачі DVB-S/S2 > CosmoSAT
Cosmosat 7100, 7400, 7410, 8100, 8800
Android-80:
Нарешті на космосат 7400 щось з"вилось.
Протестовано мною: Польсат АУ, МСТ-ок. :o
remax:
--- Цитата: Android-80 від 18:06:24, 29 Жовтня 2007 ---Маю проблемку,ніяк не можу прошити Cosmosat 7400. Чи може хтось стикався з цим гав...ом?
А проблемка в тому,що маю пару штук. Пробував і новим софтом(21.10.2007) і старим(за вересень) але... :tickedoff: Софти залазять в тюнер без проблем,але ніяк не можу включити емулятор :tickedoff: Провував в заводських,тикав і в право і в ліво,вниз та вверх,але так нічого не вийшло :tickedoff: Хто з цими тюнерами зтикався,допоможіть,а то я вже :idiot2:
--- End quote ---
В мене ще прикольніше - прошиваеться, але настройки Дайсека не зміниш. Або налаштував на Амос и все, інших портов як будто немає! *-G
Android-80:
--- Цитата: remax від 07:42:03, 28 Червня 2008 ---В мене ще прикольніше - прошиваеться, але настройки Дайсека не зміниш. Або налаштував на Амос и все, інших портов як будто немає! *-G
--- End quote ---
Та все просто! Прошиваєте свій апарат новим софтом,далі скидаєте в заводські налаштування. Потім включення емулятора.
Після того скануєте по одному транспондеру з кожного супутника,попередньо виставивши порти. Саме таким способом мені допомагало вирішити проблему,аналогічну Вашій. ;)
remax:
Його хватило на один раз, потім знову за своє - налаштував Амос, буде Амос, Хот берд, значить Хот берд, от піпец *fack*! Хто ще що підкаже? *-S
Android-80:
--- Цитата: remax від 16:50:38, 05 Липня 2008 ---Його хватило на один раз, потім знову за своє - налаштував Амос, буде Амос, Хот берд, значить Хот берд, от піпец *fack*! Хто ще що підкаже? *-S
--- End quote ---
Спробуйте новіший софт,а там далі побачим.
ЗІ.Софт з поляками та ша...ою ;)
Навігація
Go to full version