Приймачі DVB-S/S2 > Humax

Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.

<< < (44/61) > >>

SHAH6000:
Список залив але сигнал так і не появився на сіріусі верхня шкала 100% а на нижній нуль так само на всіх інших, а до прошивки все працювало. Що може бути? Хтось збивав на заводські настройки, якщо так то що робили далі?

RATVOD:
Канали в Humax FOX і ACE без проблем заваттажуються ( також і вивантажуються з тюнера ) за допомогою програми HumBox 4.1.
Тюнер - в режимі очікування.В опції Edit - Options  виставити :
Model ( для FOX -- VA-FOX і для ACE --VA-NTV) і System ID ( зчитуємо з тюнера в опції -Параметри терміналу -).
Включаємо в опції IRD необхідну функцію Download чи Upload і нажимаємо на тюнері StandBy.

Остап:
Супер,виложіть і саму програму.

RATVOD:
Для SHAH6000.
Після прошивки змінилася частота гетеродина тюнера.Проскануйте супутник Sirius автоматичним пошуком. Деякі канали пропишуться,але на інших частотах.В таблиці транспондерів на прописані канали найдіть частоту і вирахуйте різницю (в мене на HUMAX 5200 була - 480 МГц, прошивка рідним софтом та другими нічого не дала) .  Пропишіть канали ручним пошуком, враховуючи різницю частоти.Я так прописав 4,5,13,53,75,90. Працює нормально.Успіхів.

Yaro:

--- Цитата: RATVOD від 22:25:47, 20 Жовтня 2008 ---Після прошивки змінилася частота гетеродина тюнера.
--- End quote ---
Я б іще хотів знати, в чому полягає задум авторів таких софтів ? Якщо цьому є якесь пояснення...а може причина не в софтах? Хоча якщо є розбіжності в частотах, прописаних в софті та в списку каналів, то криві таки софти, я не назву їх інакше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version