Приймачі DVB-S/S2 > Humax
Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.
boutko:
Можливо, хтось допоможе? Перебрав всі списки ключів, на 75* відкриваються СТС+7 та Ном+7, а НТС (після 22.15) не відриває Fox. знайшов пару окремих ключів до нього, але й вони не відкривають. Та й взагалі, як правильно ввести один ключ до загального переліку. Може є в когось робочий ключ для НТС? Дякую.
Yaro:
--- Цитата: sashko2 від 08:28:52, 03 Жовтня 2008 ---Можна детальніше ?? *-I
--- End quote ---
А як ще детальніше? Має бути будь-яка прошивка під Сільвер-карту, на ній повинен бути прописаний ідент провайдера SRG 009400 та сервісний ключ 08 (перший у списку ключів для цього провайдера).Не має значення, що даний провайдер вже злиняв у ВІА 2.6 - ключі, залиті в тюнер окремо файлом key.bin, прив"язані до його іденту і через нього тунелюються в дескрамблер тюнера.
SHAH6000:
У мене така проблема, залив va-fox(TPS)+ список каналів залишився той що раніще був, при спробі просканувати Джетікс та PG находило все крім них , залити список той що виклав Bodyan на першій сторінці прогою HNFSmart не можу стартує і зразу зупиняється, при перепрошивці нічого не міняється. Скинув в заводскі установки і пісец, тепер сигналу нема все перепробував нічого не помагає. Може у когось є список каналів на HUMAX VA-FOX?
nikolayn:
Ось у мене на 4.5.13 тільки російськомовні на VA-FOX.
SHAH6000:
Дякую все пішло просто я в прозі не вибрав свій тюнер
Навігація
Go to full version