Приймачі DVB-S/S2 > Humax
Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.
Android-80:
На хумакси і асе і фокс,для відкриття бісу карти взагалі ніякої не потрібно,бо бісс йде в софті,я навіть дефалт робив,-і ключі зберігались O0 До чого тут карта? Сьогодні пошукаю софт для крипто і попробую на прошитій карті криптоворк відкрити порнушку(самий актуальний канал) *-T
axion:
Dobre, nehaj bude tak, ale chomu ne ide Viaccess ? Mozhlivo ja pomiliaus i v kogos ide ?
Yaro:
--- Цитата: axion від 16:47:24, 12 Січня 2008 ---Dobre, nehaj bude tak, ale chomu ne ide Viaccess ? Mozhlivo ja pomiliaus i v kogos ide ?
--- End quote ---
Запитання до спеца пішло. Дозвольте і я запитаю, вже вдруге: ключі на ВІА-провайдерів хоч точно робочі були ??? І є така думка, що можливо для АСЕ-а і не передбачено Крипто - але то ІМНО, бо спец каже, що все те саме, що і для Фокса, в прошиві є.
Буде відповідь - зголошуся.
axion:
A scho v Foxi ide ?
Yaro:
--- Цитата: Android-80 від 16:41:41, 12 Січня 2008 ---До чого тут карта? Сьогодні пошукаю софт для крипто і попробую на прошитій карті криптоворк відкрити порнушку(самий актуальний канал) *-T
--- End quote ---
Карта - для прийому Крипто-каналів (кодованих в Криптоворкс), на Фоксі це точно. Якщо не працює - то я поки що маю 3 версії: або Крипто не зроблено поки що на цій прошивці узагалі, або щось автор помилився, або помилився у чомусь той, хто цей софт користує. ІМНО.
Навігація
Go to full version